Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 éves férfiként 182 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves férfiként 182 cm magas vagyok és 56kg, ez hátrány az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Az előnyömre szolgál ebben a kiszolgáltatott helyzetben, hogy a farkam vastagabb mint a csuklóm?
2014. nov. 6. 12:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ropiember te vagy az?
2014. nov. 6. 12:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Az a fő kérdés, hogy ez a lányoknak hogy tetszik. Vannak lányok, akik a magas, vékony fiúkat szeretik, de én nem közéjük tartozom. Szóval nálam pl. hátrány lenne az biztos, mert ez elég extrém véglet már tényleg.
2014. nov. 6. 12:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Azért az érdekes lehet hogy gyakorlatilag ezt a srácot egy fogiszkálóval meg lehetne gyilkolni... Az erei is kilátszanak gondolom...
2014. nov. 6. 12:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Ilyen centivel és kilóval, ha Christian Bale-nek hívnak és A Gépész 2-t forgatod, be tudsz csajozni, amúgy nem nagyon.
2014. nov. 6. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Sosem vonzottak a hozzám hasonló vékony fiúk... Szóval nekem nem jönnél be... Engem a normál testalkatú és súlyú férfiak vonzanak.

Fogpiszkálóval, aha... Mellékesen azért mert valaki vékony korántsem biztos, hogy könnyedén elbánsz vele. Jó lenne ha végre leszámolnának ezzel a sztereotípiával!

Lány létemre és a testsúlyom ellenére igencsak oda tudok ütni ha valami nem tetszik és az ütés alatt nem a "csajos" hajhúzásos-karmolászós verekedésre gondoltam. Van 3 év harcművészet a hátam mögött (box és thaibox mániás a család) és ha megtámadnak nem harcolok becsületesen:)

2014. nov. 6. 13:44
 16/21 A kérdező kommentje:
Minden estre, azért örülök, hogy nem fordítva van, hogy 56cm és 182kg.
2014. nov. 6. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:

A humor és az önirónia egy-egy pirospontot érdemel:)

(15-ös voltam)

2014. nov. 6. 14:08
 18/21 anonim ***** válasza:

"Az meg fura lenne, ha 15-20kg- os tárcsával mászkálnék egész nap

fel alá."

Azért simán elférne az a 15-20 kg még 25 is!

2014. nov. 6. 14:20
 19/21 anonim ***** válasza:

A gyors anyagcsere hatalmas nagy szopás. Én is sikeresen megnyertem, zabálhatok annyit mint egy disznó, de nem hízok. És hormonális zavarom sincs. Mondjuk én 172 centi mellé vagyok 52 kiló.

Amúgy a megoldás roppant egyszerű, hazudsz. Én lazán be tudom nyögni, hogy 60 kg vagyok. Mit csinál ráállít egy mérlegre? :-D Megbecsülni pedig úgysem tudja.

2014. nov. 6. 15:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az erei is kilátszanak gondolom..."

Mindenkinek kilátszanak a vénái, akinek alacsony a testzsírszázaléka. De a vénát aztán böködheted fogpiszkálóval abba nem fog elvérezni. Ellenben énn orvostanhallgatóként téged is lazán ki tudnálak nyírni egy fogpiszkálóval, ha eltalálom a carotist.

2014. nov. 6. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!