Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Nem kicsit vonzó!!! ;) Beletéphetne a hajamba..
2/10 anonim válasza:
Kinézetre azt mondom, hogy helyes. De meg kellene ismernem, hogy döntsek.
3/10 anonim válasza:
Márkimárk :D Kicsit alacsony meg túlságosan sokat hangsúlyoza a filmjeiben hogy mennyit gyúr pedig az ő korárában már szerintem másra kéne nagyob hangsúlyt fektetni :D
4/10 fahéjas Alien válasza:
Nem tudom nekem nem adja, olyan kicsi szeme van és szigorú tekintete, túl merevnek és komolynak tűnik nekem.
6/10 anonim válasza:
Helyes, de nem az esetem. Nem szeretem az ennyire szigorú tekintetű pasikat, és túl idős is már. Nekem nem pálya.
7/10 anonim válasza:
Fikázzátok itt jobbra balra aztán két szót mondana és már húznád a bugyidat lefele! :D
9/10 anonim válasza:
Rondának nem ronda, de nem látom különösebben vonzónak sem. Nekem nem jön be.
10/10 anonim válasza:
Fiatalon jòl nézett ki,de az màr rég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!