Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy néz ki egy jó pasi?
Figyelt kérdés
Képet2014. nov. 2. 13:51
1/12 anonim válasza:
Ők sem tudják a választ. A Jó Pasi olyan, mint Isten. Hisznek benne, de sosem találkoznak vele. Legalábbis ha 50 évesek veszekedéseibe belehallgatsz... "Te undorító disznó, te mocskos állat. Pfúj, hogy nézel ki, miért mentem én hozzád..."
2/12 anonim válasza:
The Rock..na o pl. tetszik.
Amugy a parom a legjobb.:)
3/12 A kérdező kommentje:
De The Rock nem az emberi fajba tartozik, hanem egy majomszerű hüllő
2014. nov. 2. 13:57
4/12 anonim válasza:
Akkor viszont kapsz egy Justin Biebert..vagy vmi hasonlo ferfiallatot.:)
5/12 anonim válasza:
a(z) 1D Tagok hmmm*-* #személyes vélemény :P
6/12 A kérdező kommentje:
Te tényleg ennyire primitív vagy #4es?
Csak a The Rock és a Justin Bieber végletet ismered, aközött nincs semmi?!
2014. nov. 2. 14:03
7/12 anonim válasza:
igy:
media.santabanta.com/gallery/global%20celebrities(m)/jason%20statham/jason-statham-23-d.jpg
9/12 anonim válasza:
De azert ne te mondd mar meg nekem, hogy milyen pasikat preferaljak. Az a kerdes h hogy nez ki egy jo pasi (ertelmezesem szerint mindenki a sajat velemenyere alapozva valaszoljon)..olyan meg nincs h egy pasi mindenkinek tetszik. Nekem tetszik..neked nem, akkor ajanlottam, az sem..akkor tehaf neked az atlagos/kicsit izmos testalkatu ferfiak jonnek be, rendben. Nem kell fikazni es oltogatni.Csokolom!
10/12 anonim válasza:
Cuki mosolya van, sportos, magasabb nalam, de minimum akkora, mint en. Kulsonel ennyi a "kovetelmeny" nalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!