Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert valasztanak a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert valasztanak a pasik inkabb egy ilyen csajt?

Figyelt kérdés

Az egyik sracnak valasztania kellett 2 csaj kozul.

Az egyik tipikusan fullos, hidrogenszoke haj, fekete szemoldok, kek szemek, vekony, szolizos plazazos csaj, aki szabadidejeben masokat dumal ki a baratnoivel.

A masik csaj visszahuzodottabb, de sok ember szerint dilis, szeret hulyeskedni az emberekkel, o kevesbe fullos, barna haj, barna szemoldok, kek szemek, es olyan van mit fogni rajta kategoria.

A pasi megis 2.csajt valasztotta. Miert? Miert nem kell neki a fullos bombazo, helyette inkabb egy 10/9, 10/8 dinka csajjal van egyutt

2014. nov. 4. 23:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a második. Nem is értem mit kell ezen magyarázni.
2014. nov. 5. 00:13
 12/14 anonim ***** válasza:
gondolom te vagy a 2. csaj, akit választott.
2014. nov. 5. 00:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén... Ki az a barom, aki az elsőt választaná?
2014. nov. 5. 00:46
 14/14 anonim ***** válasza:

mert az ember a test a lélek és az elme hármasa...nem mindenkinek elég a test felszín ahhoz, hogy igent mondjon!

én is a 2.-at választottam volna a helyében :) sokkal többet ér egy ilyen lány mint egy kétszínű beképzelt szolárium szökevény :) persze rájuk is akad jelentkező bőven :) szóval mindenki jól jár :)

2014. nov. 5. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!