Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire érdekel az, hogy a kiszemelt lánynak, esetleg a barátnőtök családjának milyen kocsija van?
Egyáltalán nem érdekel, de még az sem, ha nincsen se kocsija, se jogosítványa. 34 éves vagyok, diplomás, magas pozícóban, jól keresek, van jogosítványom, de hosszú ideig autót sem használtam, mert kerékpárral illetve busszal be tudtam menni a munkahelyre. Most is csak azért tartok autót, mert a jelenlegi munkahelyemet nem tudom másként megközelíteni.
Amúgy el vagyok képedve, hogy vannak emberek, akiknek az autó, sőt annak márkája és állapota(!) létfontosságú kérdés mások megítélésekor. A rendes, értelmes, művelt, tiszta szívű, hűséges nő olyan ritka, mint a fehér holló, különösen, ha emellett még ki is néz valahogy és ad is magára. És még az autója is érdekeljen??? :O
A férfiakat kevésbé izgatja, hogy a kiszemelt lánynak vagy családjának, milyen autója van és van-e eggyáltalán.
Viszont fordított esetben a csajok már válogatósabbak.
tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!