Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a fiúknak már nem tetszenek a klasszikus, nőies lányok?
Ha nem rakjuk ki a mellünket állandóan, nem szolizunk annyit, nem csücsörítünk, akkor prűdnek gondolnak? Ha nem járunk Air Maxben, nem jelenünk meg mindenhol sportosan, akkor pedig nem vagyunk "trendik"?
Miért ez a 2 véglet működik már csak a 20 körüli korosztálynál?
Aki a klasszikus nőiesség híve, ad magára, fontosnak tartja a nőies viselkedést, az manapság "ciki"?
"Attól meg hogy nőies egy nő lehet buta es felszines
Mint te,kerdező."
Szerintem nem adtam erre utaló jelet, úgyhogy bocs, ha távolról sem veszem magamra.
Pedig nem artana magadra venni.
Hogy miert is vagy buta?
1) Idehánytál egy adag sztereotípiát és általanosítast keverve.
2) Csakis vegletekben gondolkodsz.
3) Csakis a külsővel foglalkozol
4) Mindenki mast hibaztatsz..magadon kívül.
5) A kritikakon megsertődsz.
6) Csakis azt veszed eszre ami teged igazol.
7) Mar maga a kerdes egy rohadt nagy atgondolatlansag annyira végletes és primitív.
Szóval továbbra is butanak és felszínesnek tartalak.
Okkal.
26 vagyok és mi az az Air Max?
Egyébként nekem ezek nem a klasszikus, hanem a normális kategóriába tartoznak. Az olyan lányokat ki nem állhatom, akik kirakják a csöcsüket csak azért, hogy felhívják a hím egyedek figyelmét magukra; ugyanez igaz a hivalkodó viselkedésre is.
A sportosság és a többi meg hidegen hagy. Csak ne öltözködjön igénytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!