Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság a fiúknak már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a fiúknak már nem tetszenek a klasszikus, nőies lányok?

Figyelt kérdés

Ha nem rakjuk ki a mellünket állandóan, nem szolizunk annyit, nem csücsörítünk, akkor prűdnek gondolnak? Ha nem járunk Air Maxben, nem jelenünk meg mindenhol sportosan, akkor pedig nem vagyunk "trendik"?

Miért ez a 2 véglet működik már csak a 20 körüli korosztálynál?

Aki a klasszikus nőiesség híve, ad magára, fontosnak tartja a nőies viselkedést, az manapság "ciki"?

2014. nov. 4. 21:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Attól meg hogy nőies egy nő lehet buta es felszines

Mint te,kerdező."

Szerintem nem adtam erre utaló jelet, úgyhogy bocs, ha távolról sem veszem magamra.

2014. nov. 4. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Pedig nem artana magadra venni.

Hogy miert is vagy buta?

1) Idehánytál egy adag sztereotípiát és általanosítast keverve.

2) Csakis vegletekben gondolkodsz.

3) Csakis a külsővel foglalkozol

4) Mindenki mast hibaztatsz..magadon kívül.

5) A kritikakon megsertődsz.

6) Csakis azt veszed eszre ami teged igazol.

7) Mar maga a kerdes egy rohadt nagy atgondolatlansag annyira végletes és primitív.

Szóval továbbra is butanak és felszínesnek tartalak.

Okkal.

2014. nov. 4. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:

26 vagyok és mi az az Air Max?

Egyébként nekem ezek nem a klasszikus, hanem a normális kategóriába tartoznak. Az olyan lányokat ki nem állhatom, akik kirakják a csöcsüket csak azért, hogy felhívják a hím egyedek figyelmét magukra; ugyanez igaz a hivalkodó viselkedésre is.

A sportosság és a többi meg hidegen hagy. Csak ne öltözködjön igénytelenül.

2014. nov. 4. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedvesem, te NAGYON rossz körökben mozogsz...
2014. nov. 4. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Rosszul gondolod. Én ma is ezt látom sok helyen, de nekem a nőies, egyszerü nők jobban bejönnek. Én azt sejtem, hogy néhány fiatal nő (csaj) azt látja, hogy mi jön be a nem tudom milyen fiúknak a neten és azt hiszik az szexi, hogy pl. óriási fenekük van és twerkelnek fél óráig. Hát nem az. A hastánc szerintem egy kezdőtöl is szexi és nőies, de a twerking az soha nem lesz.
2021. ápr. 28. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!