Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál életed végéig tartó szerelem és pénz között, melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 18:22
11/28 anonim válasza:
én a szerelmet választanám,mert pénz már van :D
13/28 anonim válasza:
a pénz a mindenem, az az életcélom h meggazdagodjak, még jó h a pénzt választanám!
14/28 anonim válasza:
Na innentol kezdve veletlenul se irjatok azt barhova, hogy nem vagytok felszinesek! Most adtatok el a lelketeket...
15/28 anonim válasza:
Én nem vagyok felszínes! Engem nagyon mélyen érintene, ha hirtelen sok pénzem lenne!
16/28 anonim válasza:
Már miért, utolsó? Én pl. egyszerűen csak nem akrok párkapcsolatot senkivel, értelem szerűen szerelemre sincs szükségem, mert max. reménytelen lenne... ha tehát felajánlanának pár milliót, de akár csak egy kétszázast, hogy lemondjak valamiről, amit amúgy is kizárnék az életemből, hát hülye lennék nemet mondani. Ennek semmi köze a lelkemhez, egy jó barátságról például a világ minden pénzéért sem mondanék le. Ettől persze még szíved joga felszínesnek tartani, őszintén szólva hidegen hagy :)
17/28 anonim válasza:
Bocs, közben írtak, utolsó alatt a 14. válaszolót értettem. Második és 16. voltam :)
18/28 anonim válasza:
Ez nem felszínesség. A kérdés hülyeség. A szerelemnek miért kéne örökké tartania? A szerelmet felváltja idővel a szeretet, ez az élet rendje, és a szeretet tényleg tarthat örökké.
19/28 anonim válasza:
Mire is épül (manapság) a szerelem/párkapcsolat? A szexre. Itt is azt hangoztatják, a "jó szex ami hozzáláncol", ha nincs szex áá az csak barátság meg együtt élés. Namármost a sok pénzzel tudok akármennyit szexelni, és őszintén, a mai nőktől ennél többet nem is akarok már. Szerelmesnek lenni meg nem is lehet beléjük, nagyon kiábrándítóak. . Úgyhogy ide a lóvét! :d
20/28 anonim válasza:
Szerelem , de csakis egy lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!