Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye tett volt egy nős pasit megpuszilni?
Figyelt kérdés
Van egy kollégám, akivel külön osztályon dolgozunk, néha találkozunk akkor jól elhülyülünk (de nem igazán mondanám barátnak, bár tény, hogy többet érzek iránta mint kellene) most kaptam szülinapomra egy bonbont tőle én meg reflexből megpusziltam érte. Így utólag belegondolva egy köszönöm is elég volna, vagy nem gáz?2014. nov. 4. 17:47
1/4 anonim válasza:
Ezt még egy feleség sem érti félre,ez alap gesztus
3/4 anonim válasza:
Nem gáz, de mivel nős pasi, ezen a ponton álljon is meg a dolog és ne képzelj bele többet mint amennyi. Puszit adni sokszor még idegeknek is szoktunk amikor úgy hozza a helyzet.
4/4 anonim válasza:
"Puszit adni sokszor még idegeknek is szoktunk amikor úgy hozza a helyzet."
És bonbont is.
Úgyhogy nem történt semmi, és ne is játssz el a gondolattal, hogy akár történhetett is volna, mert nem. Csak egy bonbon. Csak egy puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!