Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tett senki semmit?
Ma a villamoson az ajtóban állt egy férfi, aki éppen a farkát simogatta (és elő-elő is dugta a kabát alól) nem éppen diszkréten, mindezt egy közepesen telt villamoson. Amikor feltűnt, akkor szállt fel egy nagymama a kb. 6 éves unokájával, majd amikor a néninek is szemet szúrt hogy mit csinál a kislány elé állt.
Körülöttem rajtuk kívül volt vagy 8 pasas és ezek közül 2-3 zavartan ide-oda nézegetett, látványosan elkerülte a farokmutogatót. Távolább is egy nő az ülésen felháborodottan tekintgetett rá.
A következő megállónál miután senki se mozdult, odamentem a pasihoz és megkocogtattam a vállát, mire azonnal leszállt (tudom, jelenetet kellett volna rendeznem, de a kislánytól egy méternyire NEM akartam).
Ezután úgy néztek rám, mint egy leprásra és a tekintetekből ítélve sokkal többen tudtak róla, hogy mit csinál a pasi, össze is súgtak utána jó páran.
Mindenki azt mondja (mármint a férfiak), hogy ők az ilyeneket laposra vernék/rendőrt hívnának stb.
Akkor miért voltak ilyen prűdek/gyávák?
19/L
Köszönöm, hogy megtaláltad a kérdés lényegét :D
Ígérem, hogy ezentúl a megfelelő szövegkörnyezetben használom a prűd szót
Én nemes egyszerűséggel adtam volna neki egy gyomrost, hogy amíg a járőr kiérkezik, legyen ideje magát kipihenni a földön :) Pont megfelelő lett volna a lelki állapotomhoz :)
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!