Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le lehet élni az életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet élni az életet egyedül attól függetlenül, hogy szeretne maga mellé valakit?

Figyelt kérdés

Nem akarom sajnáltatni magam, meg azt se, hogy oltások sorozatát kapjam. Annyiról van szó, hogy próbálkoztam sokszor a csajoknál/nőknél, de még egy randi se jött össze idáig. Mára már feladtam, de a magány már annyira felemésztett, hogy gyakran vagyok depressziós (a külvilág felé nem nagyon mutatom kifele), és néha még az öngyilkosság is megfordul/megfordult a fejembe.Nem tudom, hogy még a magasságom közrejátszhat-e abban, hogy nem jön össze semmi(kb. 168 cm magas vagyok). Munkahelyemnek örülnöm kéne és a meglétéből önbizalmat meríteni, de ez nekem nem jön/jött össze. Próbálnám magamat lefoglalni hobbikkal, de ez gyakran kevésnek bizonyul, és úgy néz ki ha így megy tovább, hogy rövidesen vagy a depressziótól fordulok fel, vagy valamivel végzek magammal.

24/F

2014. nov. 4. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Inkabb egyedul, mint egy rossz kapcsolatban.

Emiatt nem kell ongyilkosnak lenni, a szerelem, parkapcsolat nem minden a vilagon.

Eljon mindennek az ideje a maga idejeben, csak ne gorcsolj ra.

22/L

2015. jan. 17. 03:15
 12/12 anonim ***** válasza:

2 dolgot tudok mondani:

1. Sajnáltatással előrébb nem jutsz, megesni a szive senkinek nem fog rajtad ha ezt gondoltad, maximum sokan "betegként" fognak rádnézni, jobb ha ezt élőben inkább eltakarod magadból.

2. ne hobbit keress hanem edz, de ne kondizz, hanem a kalóriát égesd. az boldogsághormont termel.

2015. jan. 17. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!