Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le lehet élni az életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet élni az életet egyedül attól függetlenül, hogy szeretne maga mellé valakit?

Figyelt kérdés

Nem akarom sajnáltatni magam, meg azt se, hogy oltások sorozatát kapjam. Annyiról van szó, hogy próbálkoztam sokszor a csajoknál/nőknél, de még egy randi se jött össze idáig. Mára már feladtam, de a magány már annyira felemésztett, hogy gyakran vagyok depressziós (a külvilág felé nem nagyon mutatom kifele), és néha még az öngyilkosság is megfordul/megfordult a fejembe.Nem tudom, hogy még a magasságom közrejátszhat-e abban, hogy nem jön össze semmi(kb. 168 cm magas vagyok). Munkahelyemnek örülnöm kéne és a meglétéből önbizalmat meríteni, de ez nekem nem jön/jött össze. Próbálnám magamat lefoglalni hobbikkal, de ez gyakran kevésnek bizonyul, és úgy néz ki ha így megy tovább, hogy rövidesen vagy a depressziótól fordulok fel, vagy valamivel végzek magammal.

24/F

2014. nov. 4. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24 éves vagy, ember, kicsit legyél pozitívabb. Ha dobod az önsajnálatot és nem görcsölsz rá a párkeresésre sokkal jobb eséllyel jön össze valami.
2014. nov. 4. 14:47
 2/12 anonim ***** válasza:
A magasságodnak semmi köze hozzá, haverom 163cm és egy csajozó gép. Menj el pszichiáterhez. Az majd segít.
2014. nov. 4. 14:47
 3/12 anonim ***** válasza:
55%

Mar reg depreszios vagy.mindegy mit fognak iri,hogy ne ad fel,meg van remeny.Ez csak rizsa szoveg.Ha nemszuletel jokepunek akkor nagyon rossz helyzetbe vagy.Idovel majd lejjebb adod az igeneyeet es majd egy hozzad hasonlo csuny alanyal osszejossz es majd nemahdjatok el egymast mert egyikotok se talalna part......

Csak az isten aldjon meg teged,GYereket necsinalj mert annak az eletet te fogod el cseszni,epp ugy mint Edes apad a tiedet...

2014. nov. 4. 14:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Magassagnak nagyon is sok koze van a csajozashoz!
2014. nov. 4. 14:49
 5/12 anonim ***** válasza:

annyi retek korodbeli nő van,ha egyet sem találsz az már botrányos

jó normálisat ne is keress,nem is érdemes,emberre pazarolni időt energiát és pénzt.De téged le fognak ezzel szedni....

2014. nov. 4. 14:49
 6/12 A kérdező kommentje:

#3-as: Azért ne mondj ilyeneket nekem, mert:

1) Szerintem nem vagyok rosszképű.

2) Az igényeim nem túl nagyok, de egy bizonyos szint alá nem akarok menni.

és 3) Nem követném el azokat a hibákat mint apám az én nevelésemnél, és ezzel megelőzném, hogy a fiam/lányom olyan sorsú legyen mint én.

2014. nov. 4. 15:01
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
3-as vagyok.Sorry kerdezo en csak tenyeket nezem.Nem beszolasnak szantam.Velemynt kertel,en pedig velemenyt irtam.Ha meg egy randi se jon ossze akkor egy kapcsolathoz meg nagyon keves vagy.Azert egy 24 eves ferfiembernel elvarhato hogy tudjon teljesiteni az agyban.De ha nincs praxisod akkor ott is bajok lesznek,marha odaig eltudsz valami uton modon jut.Te allitasod szerint nemvagy rossz kep.Nos a gyakorlat mast mutat.Sorry teso.Oszinte probalok lenni.
2014. nov. 4. 15:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó értem. nincs harag. Csak próbálok egy minimális megmaradt kis remény csírába kapaszkodni, hogy talán majd idővel változok akár felfogásilag akár máshogy, de mikor lesz az az idő? és hogy eljön-e egyáltalán időben?
2014. nov. 4. 15:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Sokan azt hiszitek, hogy a magasabbaknak egyszerűbb? Itt vagyok 183 cm majdnem, és pont ugyanez a helyzet velem is, csak én fiatalabb vagyok
2014. nov. 6. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg nálad alacsonyabb lány van... Nem értem, hogy nem találsz egyet. Lehet az igényeid magasak. Bár, ha szerelmes leszel, másképp fogod látni a dolgokat. Szerelemben nem számít, ki hogy néz ki. Az se mindegy, kinél kezdeményezel. Biztos lesz olyan, akit majd megfogsz vagy a belsőddel vagy a külsőddel.
2014. nov. 8. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!