Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen magasságú es mekkora tömegű lányok jönnek be? Persze tudom mindenkinek más, de úgy nagy átlagban?
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 22:47
1/20 anonim válasza:
Olyan nagy átlagban [cm]-102=[kg] értékűek.
2/20 anonim válasza:
Magasságban nincs semmilyen kikötésem, súlyra pedig nem zavar, ha van rajta egy kis + párnázat, de azért ne legyen 90 kiló.
3/20 A kérdező kommentje:
Akkor az jó, ha en 155cm vagyok es 47kg?
2014. nov. 3. 22:50
4/20 anonim válasza:
Nekem a 2 méter széles, minimum 2 mázsás lányok, hogy oda tudjam tolni az ajtóba ha jön a TEK.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem várok perverz üzeneteket es nem fogok senkivel sexchetelni! Megértéseteket köszönöm! 😂
2014. nov. 3. 22:56
9/20 A kérdező kommentje:
De szóval akkor az alacsonyság a férfiaknál nem akadály?
2014. nov. 3. 22:57
10/20 anonim válasza:
A legtöbbeknél nem, sőt, talán még előny is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!