Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy pasinak hogy nagyon nagyon nagyon bejön? Segíítsetek lécci lécci!
Szia. Nagyon nagyon nagyon bejössz.
Am csak állj oda elé. És mond meg neki, hogy úgy érzem többet érzek irántad. Ha félénkebb akkor próbáld úgy, hogy ne 5m -e legyenek a barátok mikor ezt mondod neki, mert úgy lehet azt hiszi, hogy csak szórakozol vele.
Ne mondd el neki.....!!!!!
Tudom lehet mar beleorulsz ebbe, de a ferfiak szeretnek vadaszni....valahogy rasegithetsz, ereztesd vele hogy neked fontos tobbet jelent stb...de hagyd meg neki hogy eloszor o jojjon elo azzal hogy bejosz neki es mi lenne ha osszejonnetek.:)
Amugy nezd meg a csuf igazsagot-nagyon jo film....mi nok sokat tanulhatunk belole.....:)
21L
Szerintem is marhaság!
Inkább valahogyan mond el neki, de inkább négyszemközt, mert ha barátok előtt teszed, az nem túl eredményes.
Bárcsak egyszer egy lány mondta volna ezt nekem! Én nagyon örültem volna neki!
Próbáld meg, ha te is bejössz neki akkor királyság, ha meg nem, akkor majd lesz másik!
Én neked szurkolok! Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!