Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarmanó kérdése:

Lányok! Titeket zavarna ha egy fiú pösze lenne?

Figyelt kérdés
Nem nagyon csak 1-2 betűt(sz,z,dz,c) ne tudna kiejteni tisztán.

2014. nov. 3. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
csak ety piszit :)
2014. nov. 3. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt, aranyos. Ha mellette kedves, jószívű, akkor az legyen a legnagyobb gond. :)
2014. nov. 3. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Elvinném logopédushoz.
2014. nov. 3. 21:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik. Egyenlőre nem találtam logopédust, kiskoromban pedig nem voltam hajlandó járni hozzá. Nyilván ha normális áron találok magamtól is elmegyek..csak nem olyan könnyű találni még drágát se..
2014. nov. 3. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

"van egy balátom, úgy hífják, hogy Fikusz... Fikusz Kukisz!

És van ám neki egy felesége is... Foltisszima.. Foltisszima Fingusz"

2014. nov. 3. 21:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Jajj de vicces valaki.. majdnem nevettem ja nem..
2014. nov. 3. 21:04
 7/13 anonim ***** válasza:

jó, bocsánat, nem piszkálódni akaltam.. mármint akartam... csak ez ugrik be a Blian.. Brian életéből mindig:D pedig barátnőm gyógypedagúgusnak tanul..:D

amúgy kétlem, hogy hátrányt jelentene.. nem leszel tőle rosszabb ember;)

2014. nov. 3. 21:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Értem :) Amúgy az R betűt ejtem a legjobban szóval ez most pont nem illik ide :D
2014. nov. 3. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Jó kis film a Blian élete. :D

Fikusz.. Kukisz!

2014. nov. 3. 21:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Jóó, de a filmben Poncius Pilatus raccsol, és a barátja (Fikusz Kukisz) meg sejpít

ha még nem láttad, mindenképp nézd meg a filmet, nagyon idétlen:D (Monty Python - Brian élete)

2014. nov. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!