Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan közelednétek egy ilyen lányhoz?
Nemrég ismertem meg, de megőrülök érte.
Először is: gyönyörű. De tényleg. Hatalmas szemei vannak, gyönyörű az arca, nagyon hosszú barna haja van. Az alakja nagyon jó, és iszonyatosan szexi tud lenni, főleg, amikor feltűnően öltözik fel, és felvesz egy miniszoknyát egy térdzoknival, akkor legszívesebben....
Mindegy. Bírom, ahogy öltözködik általában. Mindig bakancsokban vagy tornacsukákban jár, meg bőrdzsekikben, de ha kell, akkor gyönyörűre és nőiesre megtudja csinálni magát, úgy, hogy mindenki ámul, mennyire szép, mint valami bálkirálynő.
A lényeg a belső: nagyon okos és érdeklődő. A legtöbb dolog érdekli, és rengeteg témában otthon van. Az osztálytársai szerint a legtöbb idegen nyelvi feleletet improvizálja, imádja az idegen nyelveket tanulni, beszélni, minden. Egy kicsit züllött életmódot él, de nem érdekel, amíg ennyire érdekes személyiség. Szokott füvezni, és már nem is szűz, de ez sem érdekel. Ezek, és a cigizés talán a rossz benne, de még azt is írtó vonzóan szívja.
Hihetetlen kisugárzása van, és tényleg meglepően sokat tud a világról, az emberekről. Most végzős, én is. Jókat szoktam vele beszélgetni, de hogy lehetne több? Szerintetek?
18F
Szervezz vele olyan közös tevékenységet, ami mindkettőtöknek érdekes.
Ha nincs ilyen, akkor még úgyis felesleges erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!