Az a helyzet, hogy tetszik egy lány. Minden nap látom a céges buszunkon, de nem tudom, hogyan ismerkedhetnék meg vele, mert eléggé zárkózottnak tűnik. Nagyon szép, aranyos arca van, stb, de a buszon is mindig egyedül utazik. Felszáll, helyet foglal, bedugaszolja magát a zenelejátszójával és néz ki az ablakon. Eléggé szomorú arcot vág mindig. Egyszer láttam mosolyogni, akkor mikor egyik reggel a buszpályaudvaron elsétáltam mellette, ő pont rám nézett és gyönyörű volt...Nem tudom mit tehetnék...
2014. júl. 16. 21:03
1/6 anonim válasza:
Beszélgess vele a buszon! Ülj le mellé és ismerd meg, beszélgess vele!
2014. júl. 16. 21:05
2/6 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mellé ülhetsz-e és ha igent mond, kezd el vele ismerkedni.
2014. júl. 16. 21:06
3/6 anonim válasza:
Az ilyen lányokban van a legtöbb őszinteség,és fájdalom,amit magukban hordanak,és senkinek nem mondanak el .
2014. júl. 16. 21:19
4/6 anonim válasza:
óóó a kedvenc típusom, az akit meg KELL hódítani és nem csak úgy odaadja magát és persze a többi fontos jellemző :)
ülhetsz mellé kérhetsz valamit, toll, zsepi.....ha tollat ad mondjuk akkor "tök véletlen neked is volt egy ilyen tollad egy vicces sztorival" :) és máris elkezdődött a beszélgetés...
én egyszer zsepit adtam 2 lánynak, nem ismerkedés céljából és elkezdtek velem beszélgetni de én nem nagyon akartam beszélgetni, le akartam őket rázni...szóval ha ő is épp nincs beszélgetős kedvében akkor ne erőszakoskodj...viszont ha már kértél tőle valamit és nem volt kedve beszélni akkor már minden reggel köszönhetsz neki, és elkezdhetsz vele beszélni..."na megint késik a busz" "milyen jó idő van ma"......
és ez csak a kezdet :) a többi majd jön magától...
21F
2014. júl. 16. 21:23
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a buszon nem utazunk valami sokan. Elég fura lenne, hogy mellé akarok ülni, mikor üres a fél busz. Nem furcsa ez?
2014. júl. 16. 22:07
6/6 anonim válasza:
nem fura, hanem egy jel és te meg figyelheted a reakcióit :) viszont arra a kérdésre készülj fel: "miért pont ide ültél?" erre találj ki valami nagyon jó választ! ez tuti nyerő lehet :) akár később is, ha elmeséled neki :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!