Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek hogy könnyebb legyen? ( többi lent )
Sziasztok.
Egy átlagos 17 éves srác vagyok, akit a városában elég sokan ismernek és szeretnek is, nem tudok olyan embert mondani aki utálna, közvetlen vagyok, bárkivel megtalálom a közös nevezőt.
Körülbelül 1 évre nyúlik lassan vissza ez az egész mikor kezdődött, sosem volt problémám a lányokkal és a szex-xel, mindig ugy ment ahogy annak mennie kell, imádom a nőket!! Azonban belépett az életembe egy srác, aki ugyan fiatalabb nálam, külsőre és belsőre egyaránt olyan szinten megfogott, hogy többet érzek mint barátság.
Elég régóta ismerjük egymást, az utóbbi 1 évben elég sok időt töltöttünk együtt, sokat buliztunk, csajoztunk együtt és csináltunk egyéb közös programokat, jó barátság alakult ki köztünk, a szüleink is ismerik egymást.
A probléma itt kezdődik.. szeretem, megszakad a szívem ha mással látom, a haja, az illata, a szeme, a járása, ahogy eszik ahogy iszik, minden szokása, MINDEN AMI Ő, szeretem..
Úgy érzem ha ez tovább folytatódik teljesen be fogok golyózni.
Biztosan tudom hogy vonzódom a srácokhoz is, biszexuális vagyok.
Kérlek adjatok tanácsot hova tegyem ezt az egészet, mert tele vagyok kételyekkel, elmondjam neki? ha igen, hogyan?
Normális válaszokat kérek, előre köszönöm.
ez nagyon emberfüggő, de nagyon, te ismered, te tudod h mit reagálna rá, ha elmondod lehet h megérti, lehet h nem. de ha nem modndo el al
kkor nem tudod h mit hagynál ki. nekem is volt ilyen, én elmondtam a kiszemeltemnek aki sztem bisex vagy meleg es megjátsz a heterot, de a vége az lett h kb 2 hónapja egymáshoz sem szólunk :/ nagyon összetett ez az égesz de bárhogyan döntesz jól fogszz dönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!