Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy embert soha nem tudsz elfelejteni?
Én már 3 éve nem tudok elfelejteni egy lányt, akivel 5-6 évig voltam együtt.
Sem a barátok, sem az idő, sem pedig más kapcsolatok nem tudják feledtetni...
Mindenben, és mindenkiben csak őt keresem, és ez már kezd nagyon tönkre tenni :(
Nem tartom vele a kapcsolatot.
És nem működött a kapcsolatunk, vagyis nem működhetett már tovább, ezt most nem szeretném leírni miért nem, mert nagyon hosszú lenne, de a lényeg hogy már soha nem lehetünk együtt.
Csak már kezd elegem lenni abból, hogy az állítólagos "idő" sem feledteti velem a múltat..
Van hogy 1-2-3 hónapig nem gondolok rá, de van hogy heteken át vele álmodok, és ilyenkor reggel teljesen össze zavarodva és zaklatottan indul a napom, és ez már kihat az egész életminőségemre is.
Ha valaki esetleg járt hasonló cipőben, adhatna valami tanácsot hogyan lehet ezen túltennie magát az embernek, mert nekem a fent felsoroltak közül egyik sem jött be.
Vagy esetleg tényleg még több idő kellene?
4éve vagyok szerelmes egy férfibe.
Van párom, imádom szeretem, nem tudnék nélküle meglenni, de ezt a férfit sohasem fogom elfelejteni.
Szóval létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!