Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, help! Mi lehet a baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, help! Mi lehet a baj? :O:S (többi lent)

Figyelt kérdés

köze lehet egymáshoz hogy nem jön meg és maszturbáltam?

2 havi kimaradt aztán 5 napot meg volt és most megint késik...:S(L/15)

2010. jan. 26. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi köze nincs.
2010. jan. 26. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, a maszturbalasnak semmi koze ahhoz, hogy kesik.

Fiatal vagy es rendszertelen, ha kesobiekben is fennall, es zavar (bar 17-18 evesen nem normalis, neked meg IGEN), akkor a doki irhat fel ra fogamzasgatlot, de megegyszer, nekem meg nem kell miatta aggodni.

Ha nemi eletet elsz (amit remelem meg nem), akkor gondolkozz el rajta. Addig is nyugodtan foglald el magad...:)

2010. jan. 26. 19:32
 3/8 anonim válasza:
100%

Szia,

Orvostanhallgató vagyok, és nem hinném, hogy köze lehet hozzá. Hacsak nem koszos kézzel tetted és elkaptál egy fertőzést. Fontos lenne elmenned egy orvoshoz ha ez többször is előfordul, hogy megnézzen, de tudnod kell, hogy a a 15éveseknél még nem rendszerezett a menstruáció. Lehet, hogy később is kimarad majd. Sokaknál is van rendezetlenség és van akinek élete végéig olyan lesz. Kórosnak a klinikákon a fél évnél további kimaradást tekintik. Mindazonáltal ajánlom, hogy ha továbbra is ilyen problémád lesz menj el egy gyereknőgyógyászatra. Semmit nem kérdeznek, nem kell szülő és tök rendesek is. Bár szerintem ezt a szüleiddel is megbeszélheted. Lehet, anyukádnak is voltak ilyen problémái fiatal korában, mert ez öröklődhet is.

2010. jan. 26. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
15 vagy ilyenkor megesik az ilyen még fiatal vagy, lehet sok mindentől amitől késik, pl iskolai stressz... ja és masztizz tovább is bátran de tényleg a higiéniára figyelj:)
2010. jan. 26. 19:43
 5/8 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy....O.o....ön-megtermékenyítettél (hogy mik vannak)
2010. jan. 26. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!:)

Nem élek még nemi életet,bár a barátom már probálkozott de mondtam hogy én még várni szeretnék vele és megértette pedig lassan fél éve együtt vagyunk:)

És a higéniára mindig figyelni szoktam,azt hiszem ez alap dolog:)

mégegyszer köszönöm:)

2010. jan. 26. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
XD önmegtermékenyités sok hülyeséget halottam ma is de ez benne van a top5-be
2010. jan. 27. 01:42
 8/8 anonim válasza:
Miért? A csigák is azt csinálják! Ez nem hülyeség jóóóó?XD (csak olyan szintű válasz, amilyen ez az oldal is tud lenni néhanapján)....Top5-ben lenni kiváltság! ;)Lol
2010. jan. 27. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!