Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az imponál nektek ha egy pasi memóriája kiváló?
leginkább számokat és neveket megjegyzek, és sosem felejtem el őket. több 100 telszámot tudok fejből, rendszámokat, melyik haverom hol lakik(utca, hazszam).
még egyelőre képes vagyok befogadni az adatokat, szerintem nekem 4gigás lehet a ramom.
ha a RAMod lenne 4 gigás, alvás után reggel tanulhatnád újra az egészet :D
(tudom, ez is baromság, mivel az agy energiaellátása nem szűnik meg alvás közben sem, viszont én mégis inkább a vinyóhoz hasonlítanám az agynak ezt a területét)
egyébként én számokat egyáltalán nem tudok megjegyezni :(
Igen, imponál, nem is kell más. Lehetsz nyugodtan büdös, ápolatlan, csak a memóriád legyen jó. Bocs, kiváló.
Nézd, nem egy rossz dolog, ha egyedül is eltalál a házig, és még fel is tud hívni, ha lemerül a mobilja, plusz egy "Boldog ****napot" is elhagyja a száját a megfelelő napon, és tényleg nem akarlak megbántani, de valahogy nem tud izgatni az a több 100 telefonszám. Ja, meg a 4 gigás agyad se....
Ja, és még valami: én is tudom, hol laknak a barátnőim, sőt, a rokonaimat is megtalálom. Nekem hány gigás a ramom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!