Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal 16,17,18 éves lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal 16,17,18 éves lányoknak milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 18:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen értelmetlen,hülye kérdés.Mindenkinek más jön be,ez nem függ a kortól.Ízlések és pofonok.
2010. jan. 26. 18:52
 12/26 anonim ***** válasza:

18:48

"18 vagyok,érett férfiak,a párom is 9évvel idősebb.." és egy kicsit pedó is. ;)

2010. jan. 26. 18:52
 13/26 anonim ***** válasza:
Mázlista a palid, hogy te kivétel voltál. Nekem nincs ekkora szerencsém.
2010. jan. 26. 18:53
 14/26 anonim ***** válasza:
18:51 nek szólt. Az 1 oldal utolsójának.
2010. jan. 26. 18:54
 15/26 anonim ***** válasza:
a mindenkori trend által meghatározott alfa-hímek. mindenképp. szal ha vmit akarsz keresni náluk akkor válts stílust. minél gyorsabban és minél drasztikusabban, hogy minél feltűnőbb legyen a változás.
2010. jan. 26. 18:56
 16/26 anonim ***** válasza:
Igaz, csak én nembirok bunkó lenni velük. Én mindig is tiszteltem a másik nemet. Erre itt az eredménye. 17 évesen itt vagyok egymagam.
2010. jan. 26. 19:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

ez nem igaz! a fiúk 99,8%-a minimum a nagyonokos és/vagy nagyonszép csajokra buki belőlük van kb 30 az országban. ERzek a lányok ugyanazt várják mint a többi lány:HOGY KEZDEMÉNYEZZ! ha nem kezdeményezel akkor ne csodálkozz, hogyha ezek a lányok a A laza köcs*g tahó p@rasztokkal fognak járni. vagy a tizenpár éves fiúk rémálmával: az idősebb fiúkkal. mert ők már nem éretlenek, képesek egy lányt 1 hónapon belül randira hívni, bókolni nekik stb. és a legfontosabb:nem megbántani őket! ezek nem nagy kérések szerintem

a másik probléma hogy csak az ilyen nagyon különleges lányokat veszitek észre, a többieket egyáltalán nem. csak a harsány szép vagy okosakat, a többieket nem. ha egy láyn ugyanígy tenne, és csak az okos szép vagy harsány fiúkat veszi észre akkor meg itt vinnyog az összes fiú. ez OFF VOLT EGYÉBKÉNT AZ EREDETI KÉRDÉSRE A VÁLASZ:

a figyelmes kedves fiúk!NEM kell feltétlen okos szép harsánynak lennie! szerintem az átlag lánmyoknak tökéletesek.

az offért bocsi, de ezt a sokhülye komit már nem tudtam elviselni

elnézést a kivételtől

15/L

2010. jan. 26. 19:03
 18/26 anonim ***** válasza:
18:52..nagykorú vagyok..tudod te mi a pedofília?mert szerintem félreértelmezted a szó jelentését és határait..nézz utána;)
2010. jan. 26. 19:05
 19/26 anonim ***** válasza:
"Igaz, csak én nembirok bunkó lenni velük. Én mindig is tiszteltem a másik nemet. Erre itt az eredménye. 17 évesen itt vagyok egymagam."Én meg 19 évesen...
2010. jan. 26. 19:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Sajnos a lányok nagyon is nézik a külsőt is!Tapasztalat.Szóval hazugság,hogy csak a belső értékek fontosak!
2010. jan. 26. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!