Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetnék úgy, hogy az ne legyen túl direkt?
Figyelt kérdés
Osztálytársról lenne szó, vele táncoltam. Úgy vettem észre én nagyon tetszek neki sokat ölelt, simogatott. Akkor engem még nem érdekelt, most már, hogy ennek vége egyre inkább hiányzik, vágyom rá. Hogy érhetném el őt?
N/18
2010. jan. 26. 18:45
2/2 anonim válasza:
igen msn.
18 vagy,akkor értettségi előtt állsz,szóval:
menj oda hozzá és kezdjetek el beszélgetni a továbbtanulásról,érettségiről, azutáni tervekről,stb.. ez nem lesz feltünő.
Kérj tőle segítséget a továbbtanulásról,még ha tudod is a problémádra a megoldást,stb. Aztán majd később már úgyis jön tovább,átterelődik a duma buli,osztálytársakra. Aztán mondd neki hogy örültél hogy vele táncolhattál.
Stb...
hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!