Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik én ezt nem értem?
Figyelt kérdés
mostanában eljárok futni és hát nem tartozom a legvékonyabb lányok közé és már többször volt olyan hogy beszóltak pl ilyeneket
"kapkodd a dagadt segged" meg "olvadjon az a zsír"
de a legdurvább az volt amikor egy kis csúnya senki szólt be hogy "vergődik a bálna" hogy képzelik ezt mi jogon szólnak be ilyen durvákat ráadául még olyanok is akik koránt sem egy matyóhímzés?
2014. nov. 2. 17:31
12/15 anonim válasza:
Intsél be és fuss tovább :) Ha látja hogy nem érintett meg, befejezi.
13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csak olyan rosszul esik :S :(
2014. nov. 2. 17:41
14/15 anonim válasza:
Masok kigunyolasa a mi onkepunket akarja javitani. Vagyis ok erzik szarul magukat, igy a legbutabb a legokosabbat fogja gunyolni, a legcsunyabb a legszebbet stb... :)
15/15 anonim válasza:
Én is lenézem az átlagos dagadt embereket, ettől független nem szólnék be senkinek se, próbálom elnyomni ezt az oldalam. Egyébként ha fogyni akarsz felejtsd el a futást, mert erre a célra egyáltalán nem jó. Építs ki egy normális étrendet, ne egyél szemetet és végezz valamilyen aerob edzést. Én így fogytam fél év alatt 25 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!