Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jóképü pasik csakugyan ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképü pasik csakugyan ilyenek?

Figyelt kérdés
Nekem van egy rossz emlékem egy szőke kék szemű srácról, aki nagyon csúnyán kihasznált, mert hetekig nyomult, majd miután sikerült lefektetnie közölte hogy legyünk barátok. Azóta én úgy gondolom, hogy a jóképű srácoktól tartani kell, mert kihasználják a vonzerejüket arra, h minél több lányt lefektessenek. Úgy gondolom, h tartós kapcsolatot egy ilyen férfival nem lehet kiépíteni.
2014. okt. 28. 14:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ó jaj, akkor nekem nincs esélyem nálad. :(
2014. okt. 28. 14:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát, férfiként azt mondom, hogy nagyjából igazad van. Általában azok, akik bárkit megkaphatnak, nem becsülik azt, ami van; mindig többre vágynak.
2014. okt. 28. 15:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Egy esetből nem érdemes általánosítani. Bár az igaz, hogy aki teheti, kihasználja az adottságait és nem mindig fer módon.
2014. okt. 28. 15:01
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem kérek több "jóképü pasi" privát üzenetet
2014. okt. 28. 15:03
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem se szőke hajam se kék szemem nincs:D
2014. okt. 28. 15:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Talált süllyedt, de a sok csajozás után ki is akarnak kötni egy lánynál. Addig élik az életet és kihasználják a lehetőségeiket (külső). Így van ez a lányoknál is, de náluk nem csak a szép csinos lányok.
2014. okt. 28. 15:05
 7/16 anonim ***** válasza:
#4 Ki mondta hogy kapsz? :)
2014. okt. 28. 15:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Bizony ám,de ez kell a nőknek úgyis... A többségük ha megnézed ilyennel van együtt,szóval ennyit erről.Az már más kérdés,hogy mikor veri meg,megalázza,kihasználja,elhagyja.De ezek szerint ezt a nők élvezik,hiszen velük vannak...
2014. okt. 28. 15:11
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ahogy másban, ebben sem szabad általánosítani!

Karakterisztikusabbakból is van nőcsábász, meg jóképűből is van érzelmesebb...

2014. okt. 28. 15:12
 10/16 A kérdező kommentje:

ma 15:11

Tanultam bellőle!

2014. okt. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!