Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképü pasik csakugyan ilyenek?
Figyelt kérdés
Nekem van egy rossz emlékem egy szőke kék szemű srácról, aki nagyon csúnyán kihasznált, mert hetekig nyomult, majd miután sikerült lefektetnie közölte hogy legyünk barátok. Azóta én úgy gondolom, hogy a jóképű srácoktól tartani kell, mert kihasználják a vonzerejüket arra, h minél több lányt lefektessenek. Úgy gondolom, h tartós kapcsolatot egy ilyen férfival nem lehet kiépíteni.2014. okt. 28. 14:58
11/16 anonim válasza:
az a te szégyened :D ő megdolgozott a punciért.Amúgy nem mind ilyen
12/16 A kérdező kommentje:
ma 15:18
Igen a jóképü pasiknak csakugyan sokat kell dolgozni a punciért,amikor meglátja őket az ember és nyillik szét a lába.
2014. okt. 28. 15:23
13/16 anonim válasza:
Ez részben a te hibád is, remélem tudod. A nyomulás, a törtető közeledés sose jó ómen, ha te bedőltél ennek, hát úgy kell neked, ha valóban tanultál belőle, akkor az élet egy leckéjét értetted meg.
Ja és ne általánosítsunk, a szép emberek (kinek-mi) nem lélektelen, hedonista lények, akik mindenki mást félrelökve akarjak elérni a céljaikat a külsejük segítségével.
14/16 anonim válasza:
ez rólad mond el sokat nem róla :DDDD jól tette,élt a helyzettel.Nem tudom ezen mit kell kiakadni.Dugni nem szeretsz? na ugye,akkor meg örülj neki.....
15/16 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül igaz.Az én férjem népszerű,"szépfiú" hírében állt a gimiben illetve az egyetemen is.Mindenki azt mondta,hogy nem fog kikötni senki mellett sem,mert ő nem olyan.Nos,már 6 éve házasok vagyunk és van egy kisfiunk,akit imád.:)
16/16 anonim válasza:
nem lehet általánosítani, én csúnya srácról is tudnék olyat mesélni... bár tény, hogy a csúnyább srácok tudják, hogy nem a külsejükkel fogják meghódítani a lányt, és ha megkaptak egyet, akkor nagyon tudják értékelni... a jóképű srácok közül sokan pedig szarnak az aktuális csajuk fejére, legyen akármilyen jellemre, mert tudják, hogy amint kidobják, fél perc múlva már ott is a következő. persze vannak érzelmes és normális jóképű srácok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!