Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk (főleg szüzek) válaszolná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (főleg szüzek) válaszolnátok egy kérdésemre?

Figyelt kérdés

kivánci lennék egyébként azon kívül hogy olvasom itt a kérdéseiteket hogy sose lesz barátnőtök stb úgy igazából szoktatok valamit kezdeni magatokkal teszem azt megnézitek hogy lehet stílusosan felöltözni vagy szép ruhát venni eljártok kozmetikushoz? Szoktatok valamit sportolni esetleg?

(mielőtt valaki félreért nem kötözködni szeretnék csak érdekel hogy viszonyultok hozzá illetve mi az amit megtesztek hogy felkeltsétek az érdeklődésünk)

2014. nov. 2. 15:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Haggyad már a belső számít dolgot...ha szarul nézel ki minek foglalkozzanak a belsővel? Első lépcső hogy kinézzél valahogy...amúgy meg te sem állnál le olyan nővel, aki külsőre nem vonzó, erről ennyit.
2014. nov. 2. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is még olyan értelemben szűz vagyok, eddig csak nekem is a petting játszott szerepet. Alapjában véve én inkább csak magamnak nyafogok, hogy nincs senkim, szerintem a külvilágot egyrészt pont nem érdekli, másrészt miért traktálnám őket a magánproblémámmal, hogy picsogok nekik, hogy nincs senkim :P

Egyébként 17 éves vagyok, és pocakom van. Kb. 14 éves koromig még ízlésem sem volt (tesóm sokszor mondta, hogyha jobb lenne az öltözködésem, talán lehetne esélyem. 15-16 éves koromban már teljesen megváltozott a teljes ruhakészletem, kicsit elkezdtem én is olyan "divatosabb" ruhákba járni, nagyon követtem ezt a """MainStream"""-et... De nagyon még mindig nem tettem azért, hogy fogyjak. Most 17 évesen (halálpontosan Aug. 22-én) jutottam arra a döntésre, hogy ennyi volt, most elkezdek mozogni. Szerencsére édesapám támogatott ebben (mármint anyagilag) és felbérelt nekem egy személyi edzőt (gerincferdülésem miatt nem csinálhattam magamtól amit akartam) és azóta kitartóan heti 3x megyek és 2 órán át a konditeremben szenvedek. Remélem, hogy meglesz az eredménye :)

Egyébként már több lány is mondta, hogy cuki/aranyos, vicces vagyok, de mind csak barátként tekint rám. Nem akarom ezt a témát is idetraktálni, de még a lányoknál talán annyira nem is fontos egy fiú külseje, de ha egy fiú egy másik srácnak akar tetszeni, az már nehezebb ügy... Ezért is kezdtem el ezt az egészet

2014. nov. 2. 16:13
 13/19 anonim ***** válasza:
6: Nem kell tökéletes bababőr. Én például tökéletesen elvagyok ezzel. ( szó szerint ) 1-2 pattanásos cucc rohadtul nem tud zavarni. De erre is tudok megoldást, mert anno már mikor jobban olyan volt elvoltunk bőrgyógyásznál és adott rá gyógyszert. Szóval ha úgy van, veszek olyan gélt aztán tudom, hogy eltűnik megint. Más bajom nincs, amihez kozmetikus kéne. És ez se olyan égető probléma, mint írtam - az én esetembe, legalább is Nekem.
2014. nov. 2. 16:14
 14/19 A kérdező kommentje:

erről a "külsőségről" leszakadhatnának páran de komolyan

mert azt ne monndmár nekem hogy teszem azt külsőre megtetszene neked egy olyan lány aki életében csak a csokisdobozt emelgette zsíros bőrű össze vissza álló szemöldökű tehát egy az egyben elhanyagolja hogy néz ki

Milyen gonosz és felszines ember vagyok hogy a külsőre szép embereket találom vonzónak :D (egyébként van egy örökérvényű mondás "A külső ami megfog, a belső ami megtart" szóval nem egyáltalán nem elhanyagolható hogy azért a kapanyél ne lógjon ki a szájából)

2014. nov. 2. 16:16
 15/19 anonim ***** válasza:

"te sem állnál le olyan nővel, aki külsőre nem vonzó, erről ennyit"

Hát engem pl. pont nem érdekel, hogy milyen "stílusosan" öltözik egy nő, vagy milyen szép ruha van rajta. Ha tiszta, és nem valami koszos szakadt rongy, pont nem érdekel, úgyis fogom látni itthon mackónadrágban is, ha lesz belőle valami.

Nem a csomagolás alapján választok.

2014. nov. 2. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:

"a külsőre szép embereket találom vonzónak"

Ezek szerint a csúnya/csúnyább embereknek sosem lesz párjuk, csak a szépeknek? Hmm, én nem ezt tapasztalom. Amúgy is a szépség relatív. Teszem fel van egy vékony srác, aki elkezd gyúrni, kigyúrja magát 100 kilósra, és azért nem jön utólag össze álmai nőjével, mert az meg pont a vékonyakra bukik ... :D

2014. nov. 2. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:

"szóval nem egyáltalán nem elhanyagolható hogy azért a kapanyél ne lógjon ki a szájából)"

Nekem nem lóg ki a kapanyél a számból, de szerintem a többieknek sem. Csak éppen se a tipikus kigyúrt állat, sem a tipikus SWAG nyálgép ideálnak nem felelek meg, és csak 172 centi magas vagyok a combcsontomat pedig ha nem muszáj nem fűrészeltetném el.

2014. nov. 2. 16:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ez meg a nőknél pont fordítva szokott elsülni. Elmennek kozmetikushoz, smink, műszempilla, hajfestés, szép ruha, push -up melltartó, igaz hogy felkeltik vele a férfiak érdeklődését, de amikor meg otthon lecsutakolják magukról a sok kence-ficét, meg látják őket "valójában", másnap reggel, magukban csak annyit mondanak a pasik: Úristen, ki ez a szörnyeteg??? :D

Szóval az sem jó ha másnak akarod eladni magad, mint ami vagy.

2014. nov. 2. 16:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem teszek semmit. Régebben sportoltan, ma már semmi motivációt nem érzek és időm sincs rá.
2014. nov. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!