Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés
17 éves,171cm körül van van szakálla,nem olyan nagy de nem is kicsi (a szakáll) :D igazából páwás haja van,és van egy orr pc-je,belsőről annyit hogy igazából nagyon kedves,aranyos,segítőkész,és ne hogy valaki félre értse nem én vagyok az hanem az egyik brom csak nagyon elvan keseredve mert nem talál nőt én meg úgy is unatkozok és kíváncsi vagyok:O,persze így láthatatlanban elég gány meg ennyi tartalommal,meg persze csak úgy értem hogy így külső alapján.

2014. nov. 2. 05:57
 1/5 anonim ***** válasza:

nem, mert fiatalabb nálam és általában a szakáll se tetszik

de amúgy kép nélkül semmi konkrétat nem lehet mondani, mert egy ilyen leírás nem sokat mond el

2014. nov. 2. 07:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem csakis a magas vékony.
2014. nov. 2. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Enyhe szakáll fétisem van :P úgyhogy annak nagyon örülök, ha van neki
2014. nov. 2. 09:20
 4/5 A kérdező kommentje:
:D vágom én hogy kép nélkül nem lehet de ha felcseszek róla egy képet akkor tuti kinyír :(
2014. nov. 2. 11:08
 5/5 parasztsuttyó válasza:
nagy orr? zsidóval nem járok...
2015. ápr. 19. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!