Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz ismerkedni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz ismerkedni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Leszbikus vagyok.Mindenki azt mondja,hogy itt gyakori kérdéseken milyen könnyű ismerkedni.Itt tök jól elbeszélgetünk.De mikor már találkozunk,lehet hogy nem fogok neki tetszeni,vagy fordítva.Vagy esetleg nem jön be a stílusa vagy maga a természete.Ami igazán természetes és jó lenne,ha az életben magától jönne az a személy. Vagyis megismerkedünk stb...De ez ugye lehetetlen,vagyis kicsi az esélye.Mert eleve kell benne lenni leszbi hajlamnak,meg persze tetszenie kell nekem,meg fordítva.Ennek az esélye nagyon de nagyon kicsi.Akivel ilyen történik az szerencsésnek mondhatja magát.Nah most ilyenkor mit csináljak? Nem akarok erőltetni semmit.De tényleg már ott vagyok,hogy sose lesz kapcsolatom és egyedül fogok megöregedni.17 éves vagyok,még elég fiatal.Sokan mondják,hogy még van időm.De ha egyszerűen szar az élet arról nem tehetek.Elnézem hogy az egykorúak milyen boldogok a szerelmükkel.Én is megtehetném,ha nem lányok tetszenének. Oh és annyian mondták már hogy a serdülés miatt érzem ezt.De ne adjanak be nekem egy ilyen hülye sztorit...Tudom hogy nekem lányok tetszenek,akkor ne mondja meg nekem hogy most még nem vagyok tisztában magammal... Ti is így vagytok ezzel?Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen??

2014. nov. 1. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

*azt a bizonyos valakit, mert ugyis egymásra találtok. Elobb vagy utóbb, de találkoztok :)

Sok,sikert es boldogságot mindenkinek! :)

2014. nov. 3. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Hát én azt tudom mondani neked, hogy nem szabad a te korodban az egymásra mászó párokkal törődni, mert rendszerint az ilyeneknek a stabilitása a olyan mint a sugárzó anyagoknak, ne hidd hogy olyan sokból kimaradsz ha hosszú boldog kapcsolatra vágysz. Mondjuk nem mintha sokkal idősebb lennék, de valahogy erre jutottam, régebben engem is ilyen gondolatok zaklattak de valahogy eltűntek mostanra. Sok szerencsét a továbbiakban :) 19/f m
2014. nov. 3. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:

A komikat nem olvastam el, bocsi.

De igazából igaz az hogy könnyen lehet ismerkedni gyakorin, én szerencsésnek mondhatom magam ilyen téren, a barátnőmet itt ismertem meg hosszú levelezésen során, már másfél éve. Valószínűleg nem benned van a hiba hogy nem tudsz ismerkedni, ne magadat okold. Tényleg még előtted az egész élet és nem kell aggódnod, általában a legváratlanabb pillanatokban történnek velünk a jó dolgok.

Te érzed és te tudod kikhez vonzódsz, ezt senki már nem mondhatja meg, maximum azt akarják hogy más legyél, reménykednek, de nem hinném hogy ezt meg lehet változtatni, én se tudnék és nem is akarok megváltozni senki kedvéért. A lányok tetszenek, ez van. :)

Ismerkedj tovább, beszélgess, ne add fel! ;) 18/L/L

2014. nov. 6. 21:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,mindenkinek! :3 ^^
2014. nov. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!