Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz ismerkedni? Mit tegyek?
*azt a bizonyos valakit, mert ugyis egymásra találtok. Elobb vagy utóbb, de találkoztok :)
Sok,sikert es boldogságot mindenkinek! :)
A komikat nem olvastam el, bocsi.
De igazából igaz az hogy könnyen lehet ismerkedni gyakorin, én szerencsésnek mondhatom magam ilyen téren, a barátnőmet itt ismertem meg hosszú levelezésen során, már másfél éve. Valószínűleg nem benned van a hiba hogy nem tudsz ismerkedni, ne magadat okold. Tényleg még előtted az egész élet és nem kell aggódnod, általában a legváratlanabb pillanatokban történnek velünk a jó dolgok.
Te érzed és te tudod kikhez vonzódsz, ezt senki már nem mondhatja meg, maximum azt akarják hogy más legyél, reménykednek, de nem hinném hogy ezt meg lehet változtatni, én se tudnék és nem is akarok megváltozni senki kedvéért. A lányok tetszenek, ez van. :)
Ismerkedj tovább, beszélgess, ne add fel! ;) 18/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!