Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyetek őszinték velem. Ugye sose nem lesz csajom igy?
Gyenge eszu vagyok nagyon.Alig jartam iskolaba.Nem sok mindenhez ertek.Kerulom az embereket...Kocsim az sose lesz.Elutnek valakit 24 ora le forgasa alatt az tuti!!
Kornyezetem ismer,es le neznek szerintem.
Sose volt meg senkim.A munkahelyemen 9 eve vagyok,de meg most sem szoktam meg a munkat(gyenge vagyok mindenhez).Nem tudok kommunikalni az emberekkel :/
Bár ilyen egszerű lenne :) ...tanulás,éretségi,edzés stb stb
Az a baj,hogy rossz országba születtem :/
Nem tudom mennyi ideje nem használt profilomat reaktiváltam most, szóval érezd magad megbecsülve. :D
Először is. Ahogy előttem is mondták rengeteg buta srácnak van iszonyú önbizalma és jobbnál jobb csajokat fűz be a semmire. Van egy srác a karon, akire baromira irigy vagyok.Tök hülye a srác, de az évfolyam nagyon jó csajai közül nem egy megvolt neki, mert magabiztosan mondja a hülyeségeit, szóval ez nem lehet akadály.
Ami azonban az igazán fontos. Te nem vagy buta. Egy buta embereben soha nem merül fel, hogy buta. Neked van önkritikád, ez meg kifejezetten a nagyok sajátja. Szedj össze egy kis önbizalmat sportolj például. hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!