Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Elmondani neki vagy sem?
Hmm... Velem is volt ilyen. Én is tudtam, hogy semmi esélyem nincs nála (bár én csak gondoltam, de végülis bejött a tipp :/), mégis elmondtam neki. Tök rossz volt utána, meg ciki, mivel egy suliba járunk. De még mindig nagyon cikinek érzem, ha meglátom a folyosón, mindig úgy teszek, mintha a telómat nézném, vagy odamegyek valakihez és úgy teszek, mintha valami nagyon fontos dologról beszélnénk/nagyon jól szórakoznánk.
Így utólag valamennyire megbántam, hogy elmondtam, de nem teljesen. Azért nem, mert (közhelyesnek hangzik, de) így tovább tudtam lépni. Persze nem teljesen (kb 3 hete történt), de lassan visszatérhetek a fulltime fangirling hobbimhoz. :D
Neked kell tudni, hogy el akarod-e mondani neki, vagy sem. Én nem tudom, melyiket ajánljam... egyik se jó.
Vágyad megmarad vágynak,
- de ezért ne dőlj kardnak -,
inkább mással egy ágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!