Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett olyan a tampon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett olyan a tampon?

Figyelt kérdés

Most menstruálok, és tampont használok. Ugye amikor pisilsz, nem kell tampont cserélned, mert az nem onnan jön ki, ez rajta van a tájékoztatón is.

Most még fel is vagyok fázva, sokat pisilek.

Amikor kihúztam a tampont az előbb, nagyon kevés vér volt rajta, de viszont meg volt telve vízzel, kicsit megnyomtam, és olyan volt, mintha vízbe áztattam volna!!! Pedig ugyanúgy helyeztem fel meg minden, mint máskor. Sose volt még ilyen, mi lehet ez???

19/L

2010. jan. 26. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

1: osszeszivta a nedvesseget a huvelyedbol

2: a madzagjan feljutott nemi pisi, mint valami vezeteken.

Semmikepp ne ess ketsegbe, cserelj surubben tampont, amig fel vagy fazva, vagy tegyel be betetet. Felfazasra meg vegyel kamilla teas ulofurdot, csodakra kepes.

Jobbulast!

2010. jan. 26. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott ilyen lenni. Ez akkor van amikor már nincs meg annyira, és sokáig van benn a tampon. Érzi a hüvelyed hogy van bent egy idegen anyag aminek nem kéne ott lennie, és mivel az elveszi a természetes nedvességed, ezért a szervezeted sokkal több váladékot termel mint amúgy.
2010. jan. 26. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!