Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a tanáromnak?

Figyelt kérdés

Már több éve tanít a biológia tanárom, és most hogy vissza jöttünk szeptemberben nagyon érdekesen viselkedik velem. Szakítottam a barátommal és nagyon kivoltam,találkoztunk a folyosón és mondta hogy menjek vele és bevitt az irodájába beszélgetni! Ezt már furcsálltam akkor is,aztán pedig kérdezgetett,hogy lefeküdtem-e a fiúval stb,mondta hogy jól nézek ki meg szép vagyok,ne szomorkodjak. Aztán utána a többi órákon is feltűnően néz, mikor meglát olyan huncut mosollyal köszön, néha az óra közepén a témába nem illően megkérdez valami miatt,amitől zavarba is jövök,és folyosón is nagyon nézeget.

38 éves,de nagyon sok ember szerint a városban is tudja hogy nőcsábász,és fűvel fával lefekszik,kihasználja a helyzetét hogy baromi jól néz ki. És már nekem is kezd tetszeni..Miért csinálja ezt? És én mit tegyek?

2014. nov. 1. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Tisztában van vele, hogy szakítás után sérül az önbecsülésed, befolyásolhatóbb vagy, így csak szórakozik veled. Nem gondolja komolyan, te írtad, hogy köztudottan nőcsábász, de ha esetleg úgy is gondolná, nem lenne helyes. Mindenképpen hagyni kell az ilyet. Ha végeztél a sulival és akkor is érdeklődik, akkor már semmi akadálya, de tanár-diák viszonyban nem. De ne bízz ebben, mert ha tényleg érdekelnéd, normálisan adta volna tudtodra, elvégre ő már egy érett férfi. :)
2014. nov. 1. 13:49
 12/13 Hercegnő_: ) ***** válasza:

De izgi :D

Eszembe jutott a volt tornatanárom..alig 25 éves,baromi jól nézett ki,az egész lány az osztályból őt akata :D

Bár ha velem fordult volna elő ilyesmi,megijedtem volna..Ki tudja,vajon komolyan e gondolja,vagy csak kedves veled és ennyi.

Ha messzire menne és zavaróan éreznéd magad,szólj valakinek.

2014. nov. 1. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:

simán lehet hogy nem kamu :D

vannak ettől veszélyesebb lányok is :D

2014. nov. 1. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!