Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a tanáromnak?
Már több éve tanít a biológia tanárom, és most hogy vissza jöttünk szeptemberben nagyon érdekesen viselkedik velem. Szakítottam a barátommal és nagyon kivoltam,találkoztunk a folyosón és mondta hogy menjek vele és bevitt az irodájába beszélgetni! Ezt már furcsálltam akkor is,aztán pedig kérdezgetett,hogy lefeküdtem-e a fiúval stb,mondta hogy jól nézek ki meg szép vagyok,ne szomorkodjak. Aztán utána a többi órákon is feltűnően néz, mikor meglát olyan huncut mosollyal köszön, néha az óra közepén a témába nem illően megkérdez valami miatt,amitől zavarba is jövök,és folyosón is nagyon nézeget.
38 éves,de nagyon sok ember szerint a városban is tudja hogy nőcsábász,és fűvel fával lefekszik,kihasználja a helyzetét hogy baromi jól néz ki. És már nekem is kezd tetszeni..Miért csinálja ezt? És én mit tegyek?
De izgi :D
Eszembe jutott a volt tornatanárom..alig 25 éves,baromi jól nézett ki,az egész lány az osztályból őt akata :D
Bár ha velem fordult volna elő ilyesmi,megijedtem volna..Ki tudja,vajon komolyan e gondolja,vagy csak kedves veled és ennyi.
Ha messzire menne és zavaróan éreznéd magad,szólj valakinek.
simán lehet hogy nem kamu :D
vannak ettől veszélyesebb lányok is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!