Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom felismerni, eldönteni hogy tetszem-e a tanáromnak, vagy csak simán kedves velem?
Figyelt kérdés
Milyen jelekből? Van egy tanárom (9 év korkülönbség), és nem tudom eldönteni hogy tetszem e neki, vagy pedig csak kedves velem. Néha úgy érzem hogy bejövök neki, néha meg hogy csak kedves és közvetlen velem. Segítsetek légyszíves!
Ez egy tanfolyam, nem rendes iskola.
22/L
2011. nov. 24. 15:31
1/14 anonim válasza:
erre senki nem tud válaszolni a tanárodon kívül
3/14 anonim válasza:
És ezt nekünk honnan kéne tudnunk?
4/14 anonim válasza:
Ha szép lány vagy biztos tetszel neki, ahogy a többi szép lány is.
5/14 A kérdező kommentje:
Sok fiúnak tetszem, és nagyon sokan mondják hogy nagyon helyes csaj vagyok. De engem ez a tanár érdekel csak :/
2011. nov. 24. 16:20
6/14 anonim válasza:
a csajok szépek és aranyosak
a fiúk helyesek
nincs olyan hogy helyes csaj
7/14 anonim válasza:
"Sok fiúnak tetszem, és nagyon sokan mondják hogy nagyon helyes csaj vagyok."
Minden 2. lány ezt mondja magáról... Közben meg...
8/14 A kérdező kommentje:
Én csak azt írtam le amit a többiek mondanak rólam, ez nem nagyképűség volt mert nem az én véleményem, hanem mások véleménye rólam.
2011. nov. 24. 16:32
10/14 anonim válasza:
miből gondolod h tetszel neki?
szerintem nem nagyképűség ha vki tisztában van az értékeivel, csak nem divat manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!