Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Nálatok mit jelent az, amikor egy lány kinézetére azt mondjátok, hogy aranyos?
nem 1 jó csaj,de meg lehetne dugni-nagyjából ezt.
vagy-amíg nem jön össze jobb,addig el lehetne vele lenni.
hát ha belső tulajdonságra mondom az abszolút jó. azt jelenti kedves, stb. ehhez mosolygós, szép arc.
de ha a külsejét csupán ennyivel írom le, hogy aranyos... hát... az azt jelenti, hogy barátnőnek még elmenne, de annyira nem vonzó testileg. nem "dögös", "szexi", de még csak nem is csinos... szóval én az aranyost az ilyen öltözködésben kissé ügyetlen csajokra mondom, akikben amúgy meglenne a lehetőség de vmiért mégse tudnak (vagy akarnak?) szexin, nőiesen kinézni, inkább ezt a gyerekes, bohém stílust képviselik. ami hát elismerem vkinek lhet h bejön de nekem nem... meg hát sztem elég sok férfinak nem mert mint látjuk inkább a nőies, "szexi" kinézetre van kereslet... főleg egy bizonyos életkor (20 év) fölött.
szóval ha rád ezt mondták, kezdj el agyalni hogyan nézz ki nőiesebben vagy hogyan viselkedj nőiesebben...
22/F
Ha férfi mondja: akkor bejössz neki. 90%-ban.
Ha nő mondja: nem vagy túl férfias, sőt leginkább semmilyen. Nem jössz be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!