Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Nálatok mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Nálatok mit jelent az, amikor egy lány kinézetére azt mondjátok, hogy aranyos?

Figyelt kérdés
Bejön, vagy inkább olyan kishúg típus?
2014. nov. 1. 00:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan ezt rohadt szarúl kódolják le magukban, hogy mi is az az aranyos. Sokan összekeverig a gyerekessel az aranyost. Szerintem egy aranyos csaj nem feltétlenűl kell ,hogy így úgy nézzen ki ehhez az jelzőhöz. Csak az a lényeg, hogy hogyan mondják , ha húzzák a szájukat és féltik a lelki ismeretüket akkor lekoptató szövegnek is jó. De viszont amikor őszintén van mondva látod a férfi szemében azt, hogy híván is de még valami mást is. nekem volt egy barátnőm akire nem tudtam más jelzőt mondani már, hogy cukor stb nyálas dolog:D , de a lényeg az volt, hogy azt éreztem mintha egy kislánnyal lennék akiről gondoskodnom kell és a gondoskodást teljes szívől meghálálja vagy ,ha nem akkor viccesen utasítja vissza , és nem tudok rá haragudni. :D kb ennyi AZ ARANYOS NEM GYEREKES.
2014. nov. 1. 00:46
 12/15 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy ezt egy nagyon pozitív jelzőként használjuk, legalábbis én :D Olyan lányokra értem én akiket úgy odamennék és megölelgetném mert olyan a viselkedése vagy kinézete vagy mind2 :D
2014. nov. 1. 00:57
 13/15 anonim ***** válasza:

nem 1 jó csaj,de meg lehetne dugni-nagyjából ezt.

vagy-amíg nem jön össze jobb,addig el lehetne vele lenni.

2014. nov. 1. 01:04
 14/15 anonim ***** válasza:

hát ha belső tulajdonságra mondom az abszolút jó. azt jelenti kedves, stb. ehhez mosolygós, szép arc.

de ha a külsejét csupán ennyivel írom le, hogy aranyos... hát... az azt jelenti, hogy barátnőnek még elmenne, de annyira nem vonzó testileg. nem "dögös", "szexi", de még csak nem is csinos... szóval én az aranyost az ilyen öltözködésben kissé ügyetlen csajokra mondom, akikben amúgy meglenne a lehetőség de vmiért mégse tudnak (vagy akarnak?) szexin, nőiesen kinézni, inkább ezt a gyerekes, bohém stílust képviselik. ami hát elismerem vkinek lhet h bejön de nekem nem... meg hát sztem elég sok férfinak nem mert mint látjuk inkább a nőies, "szexi" kinézetre van kereslet... főleg egy bizonyos életkor (20 év) fölött.

szóval ha rád ezt mondták, kezdj el agyalni hogyan nézz ki nőiesebben vagy hogyan viselkedj nőiesebben...

22/F

2014. nov. 1. 01:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha férfi mondja: akkor bejössz neki. 90%-ban.

Ha nő mondja: nem vagy túl férfias, sőt leginkább semmilyen. Nem jössz be neki.

2014. nov. 1. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!