Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyei/hátrányai vannak ismekedésnél és párkapcsolatban ha az ember (férfi) INFP vagy INFJ személyiségtípusba tartozik és leginkább párjának is ilyen személyiségtípusút szeretne?
Tudom, tudom hogy nem kellene számítania meg nem ez alapján kell hogy eldőljön. Bár tapasztalatból mondom, hogy de igen sajnos számít, sokat tud számítani - hosszú távon - hogy az ember egy hozzá hasonló személyiségű/gondolkodású emberrel van együtt akinél megvan az esélye annak hogy VALÓBAN átérzi és érzelmileg átéli azt amit a másik fél...
Nekem volt már olyan kapcsolatom ahol annyi volt a különbség, hogy én "F" ő pedig "T" volt és már ebből is sok olyan különbözőség volt ami hosszú távon "gyilkos" ebben az esetben.
(Remélem elenyésző lesz a "hüjje vagy mer' illen nincsen is mer' nincsen csak menő arc van meg lúzer és a menő arc dugja a jócsajt a lúzer meg nem haha"
Én 19 éves lány vagyok, többször is kitöltöttem ezt a tesztet, mindig INFP jött ki.
Előny: ha találkozol egy INFP-vel,és kapcsolat alakul ki, akkor elég sokáig együtt maradtok(mivel lojálisak az INFP-k)
Hátrány: kevés az esély arra,hogy egy hasonló személyiségtípusú emberrel találkozol,...
de fel a fejjel ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!