Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyei/hátrányai vannak ismekedésnél és párkapcsolatban ha az ember (férfi) INFP vagy INFJ személyiségtípusba tartozik és leginkább párjának is ilyen személyiségtípusút szeretne?
Tudom, tudom hogy nem kellene számítania meg nem ez alapján kell hogy eldőljön. Bár tapasztalatból mondom, hogy de igen sajnos számít, sokat tud számítani - hosszú távon - hogy az ember egy hozzá hasonló személyiségű/gondolkodású emberrel van együtt akinél megvan az esélye annak hogy VALÓBAN átérzi és érzelmileg átéli azt amit a másik fél...
Nekem volt már olyan kapcsolatom ahol annyi volt a különbség, hogy én "F" ő pedig "T" volt és már ebből is sok olyan különbözőség volt ami hosszú távon "gyilkos" ebben az esetben.
(Remélem elenyésző lesz a "hüjje vagy mer' illen nincsen is mer' nincsen csak menő arc van meg lúzer és a menő arc dugja a jócsajt a lúzer meg nem haha"
De manapság a magas EQ sajnos ritkaságszámba megy.
Rossz hogy akinek meg magas az meg olyanokat pátyolgat akiket nem biztos hogy kellene (etnikum, részeg csavargók)
Engem a társadalomtudományok még érdekeltek is volna - kár hogy félrecsússztak a dolgaim (röviden: elszúrtam) és így jelenleg elég bizonytalan a sorsom is.
Nyugi, nem csak Neked biznytalan a sorsod Barátom. De merj belevágni újba is. Aki mer, az nyer. Ha nem is elsőre.
Hm, abszolút így van. Magas EQ, érzelmi fejlettség ide-oda, ha egy olyan ember iránt epekednek, aki meg sem érdemli őket, akkor nincs miről beszélni. Mondjuk erre visszakérdeznék, hogy valójában mekkora az az EQ, ha olyan emberért rajonganak...
Bele kell vágnom majd új dolgokba, kérdés csak az hogy a mentalitásom vajon mit enged meg (nagyon furcsa így élni, érzelmek egész skáláját tudom átélni egy nap alatt, ráadásul tényleg úgy van hogy mivel általában mélyek az érzéseim így sokkal rosszabb vagy jobb nekem (nekünk ebben a típusban) mint a többieknek. Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy ők rosszabbak vagy ilyenek.
Kínos hogy hiába fejlett az EQ szintem (ha az bár azt hiszem az, legtöbb esetben) a lelkem és a testem másra vágyik egymástól eltér, emiatt született meg a "vagy-vagy teória" amiről szintén kérdést kell kiírjak...
11.
Kitörölheti mindenki a magas EQ szintjét mert tényleg a menő arcok dugják a csajokat a lúzerek meg hokizhatnak napestig.Amíg a lúzerek próbálnak magyarázatot gyártani a nyomorukra addig a menő skacok vígan kefélnek.Minden teszt ezt mutatja amit az élet igazol vissza.
Én nem vágyom a "jó kis kefélgetésere" érzelmek nélkül. Valahogy annyira ez nem jön be, módom lehetne rá. De minek, abban maximum fizikai élvezet lenne amit egy sima recskával is elérhet az ember ha ügyes. Akkor meg? Nekem kellenek hozzá az érzelmek - sőt az érzelmi rész kell hogy domináljon az a "motorja" a többi dolognak is.
Mert lehet akármilyen szép, ha közben nem értem őt és ő sem engem. Az maximum "egyéjszakás kapcolat" lenne vagy emberrablásoss kéjgyilosság. Hát annyira nem vágyom egyikre se.
Ott is, ahol az érzelemmentes szex egyenértékű egy érzelmekel és érzésekkel teli kapcsolatban történő szeretkezéssel.
Mert akik csak úgy kefélgetnek azok mondanak ilyeneket 1-1 kőbányaival a kézben, hogy "bööf a nő az csak húcafat minden lyuk ugyanolyan csak fejük más" - undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!