Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Az én hibám? Mit tegyek?
Van egy srác. Egy éve jó barátok vagyunk, de az utóbbi hónapban (kb.1,5hónapja szakítottam a volt barátommal és eléggé ki voltam..) a legjobb barátom lett..Minden nap elmentünk edzeni le a játszótérre sörözni vagy cigizni esetleg a kettő együtt és dumálgatni.. ez ment kb 2hétig minden nap.. 5-6körül átjött 11-éjfél körül elbúcsúztunk.. puszi-puszi arcra meg kint játszótéren a hintában hozzá bújtam mikor olyan volt.. de valahogy mindig olyan lett a helyzet.:) Aztán jött az aminek nem kellett volna.. 22.-én sokat..akarom mondani rengeteget ittunk..(kb 1,5-2liter házi pálinka meg 6doboz sör..) és csókolóztunk egész este..simogatott és én is őt...de tényleg csak ennyi.. azóta nem találkoztunk. Előző héten el kellett mennie a sulija-melója miatt és ott volt végig (120km-re innen..) ma érkezett haza és úgyvolt hogy átjön (tegnap beszéltük meg) azóta semmi.. amíg nem volt itthon addig is kb 0 kommunikáció.. eltűnt..
Nagyon össze vagyok zavarodva hogy most mi lehet? Mi játszódhat le benne? És mi lesz velünk? :/
'zaklatni' nem akarom és nem is fogom.. írtam neki visszaírt megint írtam semmi..
tuti hogy mindketten hánytunk mert két különböző színű tócsa volt meg mondta is hogy arra emlékszik.:DD
nem vágom.. a férfiak ostobák, de ha valakinek eszébe ötlik valami igazán írhatna .. piszkál a kérdés.
mostmár dumálunk:D
ha itthon lesz találkozunk:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!