Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt nem illünk össze egymással, de ez nem az én hibám miatt van?
Attól függ, mennyit voltatok együtt.
Ha csak 1-2 hónapot vagy pár hetet, akkor adni kéne időt arra hogy rendesen megismerjétek egymást szerintem, mert sok minden nem nagyon derülhet ki,(az összecsiszolódásba kell energiát is fektetni) de ha fél, 1 év, akkor valamelyest érthető, és fáj az elválás, de hosszú távon tényleg nem működne.
------------------------------------------
Szerintem ha valaki tényleg szeret valakit, akkor apró dolgokban, de érdemes változtatni a másikért, vagy problémákat megoldani, persze ha az nem veszedelmesen súlyos.
Utolsó!
Azért az élethez való hozzáállásán nem igazán lehet változtatni.
Persze, vannak dolgok, amikben az ember nem is tud változni, ilyen az alapjellem is.
Apróbb dolgokra gondolok, és a másik esetében felmérném azt is, hogy az állapot amiben van (lelkileg pl) ideiglenes (amiért nem érezzük megfelelőnek a másikat), vagy állandó, nincs esély fejlődésre, és tényleg nem illenek össze.
Vannak dolgok, amik első 1-2 hétben kiderülnek, és ha nagyon nem oké, akkor a felek befejezik az egészet, de ha tényleg kiderül akkor, akkor nem jó mondjuk fél évig kihúzni a dolgot, hogy utána a másik szemébe vághassa, hogy már neki lenne rossz.
De a lényeg igazából az, hogyha az elején nem tűnik veszettnek az ügy, akkor azért időt kell adni kiismerni a másikat, hátha mégis összeillenek, vagy sikerül újra elkapni a közös hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!