Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fura hogy szeretem nézni hogy a barátom dotázik?
Figyelt kérdés
Szerintem tök szórakoztató nézni, ha nála vagyok beülök mellé nézni, ha külön vagyunk akkor nézem online, egyrészt fun, másrészt valamit tanulok belőle (én is játszok csak kezdő vagyok)
Barátnőim meg szüleim meg mindenki azt mondja hogy ez fura és nem vagyok normális... Ez tényleg ennyire szokatlan? o.O
2014. okt. 31. 20:41
11/13 anonim válasza:
bloodseeker még mindig bőven carrynek minősül :D egyébként ha valaki dotázik (pl ezesetben a barátod) azzal semmi baj nincs, ha nézi olyan ember, aki ismeri is és érti a benne történő dolgokat, akkor totál relaxnak is elmegy, semmi gond nincs vele. barátnőid és szüleid valószinüleg nem követik az esport és informatikai világ történéseit, így nem véletlen, hogy furcsán néznek.
12/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, őket nem érdeklik a játékok, de nem tudom miért néznek rám úgy mint egy földönkívülire, ha megemlítem hogy szeretem nézni :D
2014. nov. 2. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!