Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg annyira rossz amikor megjön? :s
az első vagyok.
drága hatos, én azon döbbentem le, hogy te mennyire "elviselhetetlenül ostoba" választ írtál. tudtodra adnám, hogy ilyenkor én borzalmasan görcsölök, végig hasmenésem van, nyilván az én közérzetem is szar, csak van bennem tartás.
ne nyavalyogjatok már könyörgöm, azért ne gondolják a pasik hogy ez egy koncentrációs tábor...
Egyénfüggő.
Nekem nem rossz egyáltalán, semmi panaszom nincs, max. kicsit puffadok, de egyébként sosem tűnik fel senkinek, nem vagyok nyűgösebb, meg semmi. :D Félévente egyszer fájdogál a pocim, de az is tűrhető. :)
22L
12 és 3, Még mindig nem sikerült ésszel felfogni a dolgokat, mi? Sebaj, talán majd egyszer. Gyúrjatok még agyra.
Külön a tizenkettecskének, miért ne gondolják, hogy olyan rossz, mint egy koncentrációs tábor? (tekintsünk el a nevetséges hasonlattól egy pillanatra) Képtelenek elképzelni, milyen. Még azzal sem jöhet az ember, hogy olyan, mint a tökön rúgás. Tudják csak meg, hogy bizony van alapja a "hisztinek" és nem csak a poén kedvéért akar meghalni az ember. Azt hiszik egyes férfiak, hogy ezt ők, igazi faszik, bírnák - ohó, hát lószart. Úgyhogy légy oly szíves ne add a lovat az elképzelésük alá, hogy ez csupán női gyengeség.
TARTÁS? Jó Neked, most verd a segged a földhöz - akkor sem erről volt szó.
Az első két válaszolónak van igaza.
A menstruáció egyáltalán nem rossz dolog, csak egyes buta libák szeretnek erre hivatkozva hisztizni, meg minden kötelességük alól kibújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!