Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek miért tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek miért tetszik az ilyen lány?

Figyelt kérdés
[link] itt ez a lány, sok fiú odavan érte de miért? látszik rajta hogy egy kis k, szerintem annyira nem is szép hanem inkább olyan megcsinált, annyi hogy ilyen vékony teste van, de mi benne a szép? szerintem sokkal szebb egy természetes visszafogott lány, aki nem rak fel ilyen képeket magáról
2014. okt. 31. 11:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de csúnya xD hát nekem nem tetszik az tény :D
2014. okt. 31. 12:11
 12/16 dominik19981120 ***** válasza:
Léci ne általánisits #2 . Nekem pl joban bejőn az okos szép és csendeseb lányok. Mert ku*va
2014. okt. 31. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést most fiú rakta fel vagy lány?
2014. okt. 31. 12:19
 14/16 anonim válasza:
Fuj undorító :/ hogy nez ki ?
2014. okt. 31. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az a lány kategória akit lehet dugni, és semmi több. A probléma ott kezdődik, hogy ennél manapság a természetes, visszafogott lányok sem tudnak sokkal többet nyújtani, mert belőlük is hiányzik a műveltség, és az intelligencia, és ők is iszonyatosan el vannak szállva maguktól. Arról nem is beszélve, hogy az igényeik a csillagokban vannak, nekik Brad Pitt kell, de ők maguk semmit nem tudnak felmutatni. Az ilyen kis ribiknek viszont tök jó az ár érték aránya.
2014. okt. 31. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak nekem nem mutatja a képet? :O Se a kérdezőét, se azt, amit a 10-es linkelt.
2014. okt. 31. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!