Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek miért tetszik az ilyen lány?
Figyelt kérdés
[link] itt ez a lány, sok fiú odavan érte de miért? látszik rajta hogy egy kis k, szerintem annyira nem is szép hanem inkább olyan megcsinált, annyi hogy ilyen vékony teste van, de mi benne a szép? szerintem sokkal szebb egy természetes visszafogott lány, aki nem rak fel ilyen képeket magáról2014. okt. 31. 11:51
1/16 anonim válasza:
Mert olyan kis édes, cuki, agyatlan, újgazdag ringyópalánta. ;)
2/16 anonim válasza:
Én lány vagyok, és őszintén én sem értem :( De valamiért mindig őket találják meg a pasik, a normális, csendesebb lányok, akik nem pózolnak ennyire, nem megcsináltak, nem ennyire vékonyak, azok meg eláshatják magukat :/
3/16 Koplárovics Béci válasza:
Nem rossz. Mennyit kér?
4/16 A kérdező kommentje:
2, hát elég szomorú tényleg :(
2014. okt. 31. 12:00
5/16 anonim válasza:
Tenyleg szebb az a lany aki viszafogott es aranyos meg ilyenek csak ő ugymond "ingyen kaphato " nem kell erte harcolni es ha jo pasikkal is fekszik le akk se lesz neki olyan ait tiszta szivebol szeret vagy ha szeret is valakit akk is jo esellye atbassza:/ nekem nem kene ilyen lany folyton azon izgulnek mikor csal meg
6/16 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom de ezt a lányt az anyja helyében tuti agyonütném
2014. okt. 31. 12:02
7/16 anonim válasza:
Egyebkent sztem kamu mert az ilyenek nek tobb kepe szokott lenni
De nem bizos ! Lehet h igazi de sztem nem
8/16 A kérdező kommentje:
hát jó most lehet hogy kamu, de akkor is felrakta magáról az ilyen képeket ez a lány :/
2014. okt. 31. 12:05
9/16 anonim válasza:
Szerintem csak dugni kellene, belsőre eléggé üres lehet a képei alapján.
10/16 anonim válasza:
és a lányoknak mièrt tetszik az ilyen fiú? ki èrti ezeket......? -.-
krisztiiblogja.ingyenblog.hu/files/2013/06/leó-400x300.jpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!