Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ha csak petting volt és olyan helyre ment el, megeshet hogy bele kerül és terhes leszek?

2014. okt. 31. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz normálisan vagy sehogy. Ezt nem lehet értelmezni. Ha a pinadba élvezett, akkor lehetsz. Ha nem oda, akkor nem.
2014. okt. 31. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nehéz kérdés. Ez nem csak egy sima terhesség lesz, hanem hatos ikreket fogsz várni, akikből három fiú lesz, két lány és egy hermafrodita.
2014. okt. 31. 10:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem belém élvezett. Ott van az elején hogy csak petting. csak a nyíláshoz ment, de nem bele.
2014. okt. 31. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor nem lehetsz terhes:D

amúgy is korod? melyik ciklus szakaszban vagy? egyáltalán menstruálsz már? ha igen épp ovulálsz? ezeket azért írd már meg, mert így lehet is választ adni

2014. okt. 31. 10:36
 5/5 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és pont peteérésem volt. Tudom hogy hülye kérdés csak hallottam olyat, hogy valakinek a combjára ment és valahogy bele került úgy lett terhes. És akarva akaratlanul ilyenkor a lehetetleneket is beképzeli magának az ember.
2014. okt. 31. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!