Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes menstruáció előtt?
Meg kéne jönnie a menstruációmnak, (ami álltalában mindig késik 2-3 napot) és a barátommal lefeküdtünk, gumi nélkül, de időben kivette..(tudom, előváladéktól is teherbe lehet esni) de nem érzek semmi változás..a hüvelyváladékom elég tömör, nyálkás..ez természetes? ha mondjuk, terhes lettem, akkor, a menszeszem kimarad, vagy nem biztos? (azt olvastam, h kisebb az esélye menszesz előtt a terhessegnek)
légyszives nyugtassatok meg, h nem estem teherbe :oo (eleg hulye ötlet volt vissza gondolva ez az egesz) :(
ahh..ez nem valami megnyugtató:|
köszönöm a választ!
nem tudom hol olvasol ilyeneket, de a lényeg, hogy mindig van esélye a terhességnek (változó a valószínűsége, de mindig van)
ez a menzeszed még nem fog kimaradni akkor sem, ha terhes vagy, ahhoz előbb meg kell termékenyülj, a teszt is csak két hét múlva fog mutatni
(változást sem most fogsz érezni, a terhesség jelei később jelentkeznek)
nem nyugtatlak meg, mert védekezés nélkül szexeltél és ezért lehetsz terhes
több oldalon is olvastam, lényegtelen:/
jó persze, hülye ötlet volt..
igazából, mindig gumi nélkül csináltuk, mert ő úgy szereti, meg mesélte, hogy egyszer mikor mással csinálta gumival, akkor szétszakadt..és azóta nem csinálja gumival:/ én meg, nem tudom miért, de nem merem megkérni, h úgy csináljuk..meg hát ez, ilyen se veled se nélküled kapcsolat..
félek nagyon, ha most terhes leszek, mit tegyek..szüleimnek nem merem elmondani, sajnos kihordani se szeretném a babát, nem vagyok elég idős hozzá..és mi van, ha a 'barátom se áll majd mellém?!
mit tegyek??
Igen, lehetsz.
De aki nem tanul meg védekezni, az tanulja meg viselni a következményeket......
Az esély meg relatív......van akinek a 2% is bejön , van akinek a 90% se :)
értem..
és..köszönöm, hogy normálisan válaszoltok:/
és, akkor most mit tegyek? várjak két hetet..és utána ha érzek változást, akkor vegyünk terhességi tesztet? ha meg nem érzek, akkor fölösleges?
Figyelj.....tesztelni nem ártana, legalább azért hogy megnyugodj.
Ilyenkor még úgy se fogsz érezni semmit, erre ne adj, de vegyél 2 hét után tesztet, így legalább kiderül hogy terhes vagy-e.
Ha nem, akkor pedig tanuljatok az esetből, mert lehet hogy legközelebb nem lesz ilyen szerencsétek :)
jó, oké..akkor..szerintem két hét múlva veszek:/ mennyi kb a teszt?:o
nagyon drága a tabletta nem?
és az a baj, h nekem most nincs annyi pénzem, hogy megvegyem:/
barátom meg dolgozik, szóval az se oldható meg, hogy vegyen, mert így nem tudunk találkozni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!