Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek meg egy szinte érzéketlen lányt?
Figyelt kérdés
Van az osztályunkban egy lány, de szerintem nagyon szép. Onnan tudom hogy érzéketlen, mert mindenki fél tőle, amiért olyan "rosszcsajos" imidsze van. Nem foglalkozik mások érzéseivel, szemrebbenés nélkül beletapos azok lelkébe akik beszóltak neki, de olyan durván hogy már sírnak is. Csak egy barátja van, egy kövér, szerencsétlen, csúnya lány. Egyébként ezt a lány (aki tetszik) mindenki utálja, csak a fiúk mernek neki beszólni,de már ők se nagyon pont azért mert olyan durván visszaszúr. Még sosem volt pasija. Engem nagyon elbűvöl a gátlástalan, cinikus, porig alázó személyisége. Egyszerűen fülig szerelmes vagyok. Egy lázadó, aki nem követi a divatot, nem pasizik, nem viselkedik úgy mint egy ...... és mégis eszméletlenül vagány. De félek ha oda megyek engem is porig aláz, mert eddig a barátnőjén kívül még senkivel sem láttam kedvesnek. És mi van ha összejövünk, de velem is ilyen lesz? Egyébként anyukám és az ő anyukája legjobb barátnők, és anya mesélte hogy az ő anyukája ( remélem nem túl bonyolult xd) elpanaszolta hogy a lánya érzéketlen, mindenkivel bunkó a családi körében (kivéve a szüleivel) még soha nem látta sírni. Már el akarja vinni pszichológushoz. Hogy szerezzem meg ezt a szívtelen lányt?2014. okt. 31. 09:46
11/13 anonim válasza:
minden nő ilyen érzéketlen nyominger
12/13 anonim válasza:
Szerintem megkérdezhetnéd, hogy "Neked ilyenkor mi a bajod? Elmondhatnád. Érdekelne" és felejtsd el,hogy elsődlegesen csajozással közelítesz hozzá.
13/13 anonim válasza:
Akár férfi, akár nő viselkedik így, elviselni csak olyan fogja, aki már természeténél fogva is szervilis.
Ebből a szempontból szerencséd van, mert máris piedesztálra emelted.
De peched is, mert keresni viszont vagy határozott és kemény férfit fog magának, vagy sanszos, hogy leszbikus, lévén ezt te kívülállóként, osztálytársként még nem fogod tudni megmondani, a szexualitás nem homlokra írt. Te pedig se határozott és kemény férfi nem vagy, sem pedig lány.
Lebeszélni pedig nem fogunk tudni, mert a hiábavaló epekedést és szenvedést is élvezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!