Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt 14 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek pénzt 14 évesen?

Figyelt kérdés
Egy okostelefonra kéne mert nincs,diákmunkát megkérdeztem és az én koromban még nincs,szüleim nem adnak semmi zsebpénzt. Jól tanulok.
2014. okt. 27. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
ha csaj vagy akkor tudsz könnyen, ha fiu akkor ajándéknak kérj pénzt
2014. okt. 27. 09:34
 2/5 anonim válasza:

észzel...!

2014. okt. 27. 09:44
 3/5 anonim válasza:

már régen volt de én 14 éves koromban simán dolgoztam nyáron

diákkoromban talán nem is volt olyan hogy az átlag fizetés 120%a alatt kerestem 1 hónap alatt.

2014. okt. 27. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
A csúcsmodellekhez pénz kell, de belépő szintű telefonokat elég sokan csak a fiókban tartanak, mert már van jobb.
2014. okt. 27. 09:50
 5/5 Magyarmanó ***** válasza:
Attól függ milyen okos telefon kell mert ha egy Sony Yperia Tipo arra mondjuk ha kimész és kérsz 5-6 embertől egy 500-ast meg is van..de ha egy Xperia Z2 kell akkor már más a helyzet. Ismerősöknél érdeklődj van e lehetőség náluk esetleg kisegíteni és cserébe pénzt kérnél.
2014. okt. 27. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!