Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nőként ez nem illik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nőként ez nem illik?

Figyelt kérdés
Szerintetek nőként felhozni a párunknak az összeköltözés vagy a gyerekvállalás kérdését nem illik? Mert én fél éve vagyok együtt a barátommal, de én már szeretnék továbblépni, összeköltözni vele fél v. egy éven belül és később gyereket is vállalni. Mivel már 29 éves vagyok(ő pedig 36) nem szeretnék már sokáig várni ezekkel a dolgokkal. De kicsit cikinek tartom ezt a témát felhozni neki, mert úgy gondolom ezt a lépést neki kéne megtennie. Ti mit gondoltok beszélhetnék vele erről nyíltan? Felhozhatom ezt a témát én is mint nő? És szerintetek nem lenne korai?
2014. okt. 30. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem cikinek nem ciki, bár fél év után azért eléggé korainak tűnik.

de azért beszélni nem árt róla, h kinek mi a terve ilyen téren :)

2014. okt. 30. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezz rá. Egyáltalán nem korai megbeszélni, hogy mit hogyan akartok hosszútávon.
2014. okt. 30. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Illik, csak éppen nem fél év után.
2014. okt. 30. 21:17
 4/7 Költőnő? ***** válasza:
Kicsit sietsz sztem is, de a tervekről mindig érdemes beszélgetni.
2014. okt. 30. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
A korukból adódóan szerintem egyáltalán nem korai felhozni a témát. Nem kell egyből összeköltözni, de nem árt megtudni a másik fél szándékát. Szerintem egyáltalán nem ciki, nem is értem, miért lenne az.
2014. okt. 30. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, hogy nyugodtan nyíltan kérdezz rá, hogy komolyak-e a szándékai, tervez-e Veled közös jövőt, vagy csak legszebb éveidet akarja rabolni egy neki kényelmes laza kapcsolatban. (Finomabb célozgatások esetén jobban lehet férfinak adnia az értetlent.)

Ha azt mondja, hogy komolyak a szándékai, akkor mondhatod neki, hogy ennek kifejezésére évezredek óta bevált szokás az eljegyzés. (Eljegyzéskor az eljegyzési gyűrű értéke sokat elárul a házasságra való ígéret komolyságáról, férfinak kb. 1 havi jövedelmét illik erre költenie.)

Ha kitérő válaszokat ad és önérzetedre adsz, mondhatod neki, hogy egy kis szünet jót tenne mindkettőtöknek, hogy gondolkodhassatok rajta, hogy milyen jövőre vágytok.

Ha így alakulna, akkor bent van a pakliban, hogy ez esetben elveszted, de ha ő ezt választja, akkor az egyértelműen annak a jele, hogy nem állt szándékában Téged jobban megbecsülnie.

37F

2014. okt. 30. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
#6-os tökéletesen megfogalmazta.
2014. okt. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!