Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Befelé forduló mellbimbó:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befelé forduló mellbimbó: nagyon taszító?

Figyelt kérdés

sajnos az enyém ilyen. hideg és ingerlés hatására 'előbújik' és akkor rendes, de egyébként alig látszik. emiatt nagyon szégyenlős és gátlásos vagyok, nem szeretem a melleimet mutogatni, pedig amúgy nem lenne baj velük.

tudom, hogy aki szeret, az így fogad el blabla, ilyesmiket ne írjatok most, csak őszinte véleményt: szerintetek ez nagyon lelombozó, csúnya? főleg fiúk véleménye érdekelne, de lányok is írhatnak, akik esetleg hasonló cipőben járnak. hogyan békéljek meg ezzel a fogyatékosságommal? lehet valamit tenni ellene a műtéten kívül? niplette mellbimbókiemelőt használt már valaki?

2014. okt. 30. 16:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Férfiak véleményét láthattad: teljesen remek az így is.

#9-esnél a pont.

Hát, ha neked ennyire számít, hogy jól fésült legyen a mellbimbód, mikor magadat bámulod a tükörben, akkor hajrá, költs rá egy vagyont.

2014. okt. 30. 16:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen választ szeretnél? "Undorító, műttesd meg, a barátod csak hazudik". Valami ilyesmit?
2014. okt. 30. 16:45
 13/25 anonim ***** válasza:
De látod, ismeretlen férfiak is azt mondják jó. Én is azt mondom, szívesen megszopkodnám. Nem csak azért mondjuk, hogy jól érezd magad.
2014. okt. 30. 16:46
 14/25 anonim ***** válasza:

Én sem venném észre... Még sosem hallottam erről, szóval úgy képzeltem el, hogy az egész mellbimbó homorú, de hát ez semmi. Azt mondod, ingerlés hatására előbújik, akkor meg úgyis rendben lesz, mire leveszed a pólód...

2014. okt. 30. 16:47
 15/25 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bejon ;)
2014. okt. 30. 16:49
 16/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattatok, bár én még mindig 'abnormálisnak' érzem. nem tudom, mennyire gyakori, de én még egy modellt, színésznőt stb. se láttam ilyen mellbimbóval. és nem kell emiatt leszólni meg hülyének nézni, akiknek nem ilyen, az nem tudja, milyen rossz érzés folyton azon agyalni, hogy nem olyan, mint másoké. (persze nem ez jár a fejemben 24/24, csak mikor olyan a helyzet..)

#12: ŐSZINTE véleményekre voltam kíváncsi, legyen az akármilyen. hogy vannak-e egyáltalán olyan férfiak, akiknek pl a kiálló mellbimbó a mániájuk és azt mondják, hogy őket az ilyen zavarná.

2014. okt. 30. 16:57
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha maguk a melleid nagyok, vagy legalább jó közepes, akkor egyáltalán nem zavarna.
2014. okt. 30. 17:04
 18/25 A kérdező kommentje:
#17 nem kifejezetten nagyok, sőt inkább kicsik. de szerintem a formájuk szép és illenek az alkatomhoz.
2014. okt. 30. 17:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem minden alkathoz a nagy mellek illenek a legjobban:D
2014. okt. 30. 17:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy a modellek is direkt belövik fotózás előtt, hogy jól álljon? :)
2014. okt. 30. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!