Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az élet értelme, ha nem az, hogy megfelelő társat találjunk?

Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tényleg semmi...Én is azt hittem sokáig,hogy a megfelelő társ a jó válasz erre,hát a mai világban nagyon nem.

Én 2 éve kb. eldöntöttem,hogy nem érdekel semmi más, csak a családom aki mindig is foglalkozott velem,csak értük érdemes élni.Boldogság nekem nem jutott az életben,kivéve amikor a családommal voltam sok helyen.

Csak azért küzdök mai napig,hogy nekik egyszer jobb legyen,tudjak nekik segíteni a későbbiekben mindenféle módon.A saját életem úgyis egy f*s,azon már csak korrigálni lehet maximum,de az egy roncs így is-úgy is.

23/F

2014. okt. 30. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! Ajánlom neked elolvasásra Goethe : Faust

Nem válasz a kérdésedre, de az is ezzel foglalkozik, és más szemszögekből mutatja be az életet... amikor én ilyet kérdeztem valakitől ő is ezt ajánlotta nekem, én pedig most tovább adom :)

De a személyes véleményem, hogy nem olyan embert kell találnunk, akit életünk végéig szeretünk, hanem akit még az után is :)

2014. okt. 30. 14:04
 13/15 Jázi :) ***** válasza:
0%

Szerintem a család, azon belül a gyerek az élet értelme.

Látni,érezni,hogy ő van. Segíteni mindenben. Ez egy leírhatatlanul erős kötelék, és érzed,hogy van értelme az életednek. Persze erre a kor előrehaladtával jön rá az ember. :)

2014. okt. 30. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem semmiképpen nem a társ megtalálása. Egy másik emberre alapozni a boldogságot butaság (bármi történhet vele) meg önzőség (a másik embernek teher ha valaki boldogsága rajta múlik) is. Nehogymár az egész élet arról szóljon, hogy egy társra várunk. Akkor pl az életed első 15-20 évében nem is lehetsz boldog, és folyton csak várnod kell? Ugyan már. Ez csak egy pótlék, ha másban nem tudsz kiteljesedni, ami igaz is, hiszen írtad, hogy nincs megvalósítható álmod. Az ilyen emberek általában a párkapcsolatban is megszívják. Saját magadnak kell boldognak lenni.
2014. okt. 30. 14:29
 15/15 anonim válasza:
Önmagad szellemiségének és lelkiségének való őszinte elfogadása az élet értelme
2018. máj. 14. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!