Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozzak a fiúkkal?
Figyelt kérdés
Meg szűz vagyok es soha nem volt barátom 15/L. Es felek ha oda kerül a sor akkor tapasztalatlan leszek. Szórakozzak pár fiúval? Szórakozás alatt azt ertem hogy próbáljak ki vele szexuális dolgokat? Angliában élek es itt a lanyok mar 13 évesen elvesztik a szuzzeseguket, jo nem akarok olyan lenni mint ok de azért mar egyre kíváncsibb vagyok. Rossz ötlet?2014. okt. 30. 08:16
11/13 anonim válasza:
Oszinte leszek! A fiuk is ezt csinaljak a lanyokkal, kihasznaljak oket. Ha ujra 16 eves lehetnek, es ujra elhetnem a bulizos korszakomat, egyertelmu, hogy szorakoznek veluk. Mindig az igazit vartam, azt, aki szeret, es akit szeretek.
Es vajon mit ertem el? Semmit, olyannak akartam odaadni a szuzessegemet, akit szeretek, erre itt vagyok 21 evesen, szuzen, 0 kapcsolattal, es masok szerint megis jo csaj vagyok.
12/13 anonim válasza:
Én azt mondom, igen. Szórakozz, pettingelj, tanuld a tanulnivalókat, hogy ha majd eljön a herceg fehér lovon, tudd, hogy mit kell tenned, és ne a lovat válaszd.
13/13 anonim válasza:
Kedves 11-es! velem is ugyanez a helyzet, annyiban különbözik a történetem, hogy nekem bulizós korszakom sem volt.A szüleim 16 éves koromig nem engedtek el sehova az iskolán kívül, azután pedig nem tudtam bekapcsolódni egy társaságba sem, mert egyszerűen nem tudtam hogy kell...azóta is sajnos csak felszínes emberekkel tudtam párszor eljárni szórakozni és felszínes helyekre, ahol persze még nem futottam bele egy komolyabb fiúba sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!